SİYASET
Giriş Tarihi : 25-04-2023 16:59

GENÇ ADAY KARAÇİZMELİ, 'SADECE SEÇİMDE DEĞİL HER ZAMAN SAHADAYIZ'

GENÇ ADAY KARAÇİZMELİ, 'SADECE SEÇİMDE DEĞİL HER ZAMAN SAHADAYIZ'

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayları, 14 Mayıs seçimleri öncesi vatandaşlarla bir araya gelip istek ve önerilerini dinlemeye devam ediyor. Adaylar, seçime kadar çalmadık kapı bırakmamayı hedefliyorlar.

Şanlıurfa'nın en genç adaylarından biri olan Emre Karaçizmeli, 14 Mayıs genel seçim çalışmaları doğrultusunda destek çalışmaları için saha çalışmalarını sürdürüyor. Temaslarına çarşı esnafı ziyaretleriyle başlayan Karaçizmeli, esnaf ve vatandaşların desteğini aldı.

AK Parti Şanlıurfa Gençlik Kolları üyeleriyle birlikte seçim çalışmalarını sürdüren Milletvekili Adayı Emre Karaçizmeli, vatandaş ve esnaf tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emre Karaçizmeli, seçim çalışmalarında şu ifadelere yer verdi: "Çalışmalarımız bizim sadece seçim dönemlerinden ibaret değil. Bunu en iyi bilenlerden biri sizsiniz. Çünkü bizim teşkilatımız her daim 7/24 çalışan, seçimden seçime değil her zaman açık, milletle diyalog halinde olan ve onların taleplerini çözüme kavuşturan bir partiyiz. Şanlıurfalıları önemsiyoruz ve buna canı gönülden inanıyoruz ki milletimiz tercihlerini devletin geleceği, bekası, devletin varlığı, bayrağın hür ve özgür dalgalanması için yeni Türkiye yüzyılına uygun şekilde yapacak" dedi.

AdminAdmin