SİYASET
Giriş Tarihi : 26-04-2023 11:39   Güncelleme : 26-04-2023 12:01

Gençliğin Ekolü Fatih Mehmet Bucak

Gençliğin Ekolü Fatih Mehmet Bucak

Şanlıurfa Bağımsız Milletvekili Adayı Fatih Mehmet Bucak, seçim çalışmalarını sürdürüyor. 2019’daki yerel seçimlerde 30 bin oy alan Bucak, toplumun her kesiminde yoğun ilgi ile karşılanıyor.

14 Mayıs’ta Yapılacak Olan Milletvekili seçimlerinde Şanlıurfa’dan Bağımsız Milletvekili adayı olan Bucak aşiretinin ileri gelen isimlerinden Fatih Mehmet Bucak’a her geçen gün ilgi artıyor.
“Yeter ki iste, Emrin Olur” sloganıyla yola çıkan Şanlıurfa’nın Bağımsız Milletvekili adayı Fatih Bucak, “Urfa Bizi Sever, Bizde Urfa’yı severiz” diyerek, Halkın gönlünde taht kurmaya devam ediyor.
Gönül adamı, Fakir fukara’nın dostu olarak tanınan Fatih Bucak, sahada çalışmalarını ve ziyaretlerini sürdürüyor. Şanlıurfalı gençlerin adeta ekolü haline gelen Bucak, ilginç ve renkli kişiliğiyle de farklı bir aday profili oluşturuyor. 
Özellikle Şanlıurfa’lı Gençlerin sevgisini kazanan Şanlıurfa’nın Bağımsız Milletvekili adayı Fatih Mehmet Bucak’ın meclise Milletvekili olarak gideceğine kesin gözüyle bakılıyor.
Bucak, daha Önceki seçimlerde 30 bin oy almış, sahada kendini ispatlamış bir siyasetçi olarak Şanlıurfa’nın önemli siyasetçileri arasında yer alıyor.

AdminAdmin