SİYASET
Giriş Tarihi : 16-05-2024 16:32

GENEL BAŞKAN ERBAKAN ŞANLIURFA’DA

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Türkiye genelinde kazandıkları belediyelere tebrik ve teşekkür ziyaretinde bulunacak olan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın ilk durağı Şanlıurfa oldu. Erbakan, gerçekleştirilen basın toplantısında Şanlıurfa’da Ahlaklı Belediyeciliğin başladığını ifade etti. Başkan Gülpınar ise Milli Görüş Belediyeciliğini önümüzdeki beş yıl içerisinde tüm Türkiye’ye ispat edeceklerini söyledi.

GENEL BAŞKAN ERBAKAN ŞANLIURFA’DA

Genel Başkan Erbakan Türkiye’de kazanılan tek büyükşehir belediyesi olan Şanlıurfa’ya gelerek düzenlenen basın toplantısına katıldı. Geniş katılımla gerçekleşen basın toplantısına Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın yanı sıra Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Ahmet Yetimoğlu, Partililer, STK temsilcileri, İlçe Başkanları, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Toplantıya Şanlıurfa’da görev yapan basın mensuplarının da ilgisi oldukça yoğundu.

Sabah saatlerinde kente gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, GAP Havalimanında Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Ahmet Yetimoğlu, parti ilçe başkanları, meclis üyeleri ve partililer tarafından GAP havalimanında karşılandı.

Erbakan, ilk olarak Bozova’ya geçti. Bozova’da ilçe teşkilatı ziyaretinin ardından Şanlıurfa merkeze geçerek burada düzenlenen basın toplantısına katıldı.

ERBAKAN, “VAKİT MİLLETİMİZİN GÜVENİNE LAYIK OLMA VAKTİDİR”

Şanlıurfa’da Ahlaklı Belediyeciliğin başladığını ifade eden Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan,‘’ Kıymetli Şanlıurfa halkını basın mensuplarımız aracılığıyla hürmet ve muhabbetle selamlıyorum. Peygamberler şehri, Hz. İbrahim’in, Hz. Eyyu’bun şehri ve yıllar boyu milli görüşün kalesi olan Şanlıurfa’mızda bulunmaktan büyük bir bahtiyarlık duyuyoruz. Şanlıurfa’da iki gün boyunca teşekkür ve tebrik ziyaretlerimizi yapacağız. Seçilmiş olan belediye başkanlarımıza tebrik ziyaretleri, seçilemese dahi çok ciddi başarı gösteren, ilçelerimize, belediye başkan adaylarımıza, teşkilatlarımıza ve tabi ki bizlere bu güveni veren ve bu teveccühü gösteren Şanlıurfa halkına da teşekkür ziyaretimizi, inşallah gerçekleştirmiş olacağız. Öncelikle çok değerli Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Kasım Gülpınar’a, Karaköprü Belediye Başkanımıza ev sahipliklerinden dolayı teşekkür ediyor, bir kez daha kendilerini tebrik ediyoruz. Peygamberler şehri Şanlıurfa’mıza hizmetkâr olmayı, Şanlıurfalı kardeşlerimizin hayır duasına nail olmayı inşallah Cenab-ı Allah kendilerine nasip eylesin. Kollarımızı sıvayacağız ve kazanmış olduğumuz altmış üç belediyede ‘Milli Görüş Belediyeciliğini’, ‘Ahlaklı Belediyeciliği’ uygulamak için canla başla çalışacağız. Şimdi bizler için hizmet vaktidir. Milletimizin güvenine, desteğine ve teveccühüne layık olma vaktidir.” İfadelerine yer verdi.

BAŞKAN GÜLPINAR, “AHLAKLI VE DÜRÜST BELEDİYECİLİĞİN NASIL OLMASI GEREKTİĞİNİ TÜRKİYE’YE İSPAT EDECEĞİZ”

Milli Görüş Belediyeciliğini önümüzdeki beş yıl içerisinde tüm Türkiye’ye ispat edeceklerinin altını çizen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, “ Yerel seçimlerden sonra genel başkanımızın heyeti ile Türkiye’de Yeniden Refah Partisi’nin kazandığı belediyeler ve yüksek oyların alındığı yerlerin ziyareti ile başlayan bu süreç, bugün Şanlıurfa’da bizim için taçlanmıştır. Yeniden Refah Partisi’nin tek büyükşehir belediye başkanı olarak Şanlıurfa’da üzerimizdeki hem ağır mesuliyeti, yükü hissederken sizlerin de bugün burada desteğini alıyor olmak, sizleri bizlerin yanında görmek bizi gerçekten memnun ediyor. Biz önümüzdeki süreçte milli görüş belediyeciliğini, ahlaklı ve dürüst belediyeciliğin nasıl olduğunu Allah nasip ederse bu beş yıl içerisinde bütün Türkiye’ye ispat edeceğiz. Bununla ilgili çalışmalarımız ilk günden itibaren başladı. Tespitlerimizi yapıyoruz, teşhislerimizi koyuyoruz ve bundan sonra da çözüm önerileri için gayret edeceğiz. Ciddi sıkıntılar var. Bunları önümüzdeki süreçte kamuoyu ile yakından paylaşacağız. Basın mensuplarımız aracılığıyla bu konuyu gündeme getireceğiz. Hiçbir şekilde bir mazeretin arkasına sığınmadan halkın iradesinin tecelli ettiği bu seçim ortamından sonra halka karşı olan mesuliyetimizi, ekip arkadaşlarımızla beraber sonuna kadar yerine getirmenin gayreti içerisinde olacağız. Bizlere bu emaneti verdiği için halkımıza bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.

ÇİFTÇİ,” KAYNAKLARIMIZI VERİMLİ KULLANACAĞIZ”

Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ise Yeniden Refah Partisi ilkeleri doğrultusunda yeni bir yapılanma içerisine girdiklerini, belediyecilik anlamında tüm dezavantajlı grupları da düşünerek kıt olan kaynakların en verimli şekilde kullanılacağını ifade etti.

YETİMOĞLU, “MİLLETİN HİZMETKÂRI OLACAĞIZ”

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Ahmet Yetimoğlu da bir selamlama konuşması yaparak Şanlıurfa’da kazanılan başarıya değinip milletin hizmetkârı olacaklarını kaydetti.


 

AdminAdmin