YEREL
Giriş Tarihi : 27-10-2023 17:14

GİRİŞİMCİ KADINLARDAN BAŞKAN BEYAZGÜL’E ÖVGÜ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği “Girişimci ve Üreten Kadınlar Buluşması’’ fuarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Fuara katılan kadın girişimciler, çok sayıda kadının bir araya gelerek açılan fuar nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür ettiler.

GİRİŞİMCİ KADINLARDAN BAŞKAN BEYAZGÜL’E ÖVGÜ

250 Firma ile Şanlıurfa`nın katılımcı sayısı en yüksek fuar olma özelliğine sahip olan “Girişimci ve Üreten Kadınlar Buluşması’’ fuarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Önceki gün kapılarını vatandaşlara açan fuarda kadınlar, hazırladıkları yöresel ürünler ile el emekleri ürünleri sergilemenin heyecanını yaşadı.

Fuara katılımın yoğun olduğunu anlatan kadınlar, yöresel ürünlerini sergilediklerini ifade ederek fuarın düzenlenmesinde emeği geçen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür ettiler.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, fuara katılan vatandaşlara yörenin tescilli lezzeti olan çiğköfte ikram etti. “Girişimci ve Üreten Kadınlar Buluşması’’ fuarı 29 Ekim Pazar gününe kadar açık kalacak.

AdminAdmin