SİYASET
Giriş Tarihi : 03-02-2024 15:51   Güncelleme : 03-02-2024 15:59

Gülpınar Şanlıurfa’da vatandaşlara seslendi

Şanlıurfa’da Yeniden Refah Partisinin Büyükşehir Adayı olan Kasım Gülpınar mitingine vatandaşlardan yoğun ilgi.

Gülpınar Şanlıurfa’da vatandaşlara seslendi

31 Mart yerel seçimlerine kısa süre kala, AK Parti’den istifa eden Kasım Gülpınar, Yeniden Refah Partisinden Şanlıurfa Büyükşehir Adayı oldu.

Şanlıurfa’da miting düzenledi. Miting boyunca coşkulu tezahüratlarla desteklenen Mehmet Kasım Gülpınar, halkın ilgisi ve teveccühü karşısında duygulandığını görüldü.

18 Mart Çanakkale Şehitleri Caddesi üzerinde yapılan Mitingde konuşan Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kasım Gülpınar, "İsraf var, kaynaklar çar çur ediliyor, yandaşlara gidiyor dediniz. Bu mağdurun refahı için harcanacak bu kaynaklar. En başta bunu keseceğiz. Algı operasyonları ile bu memleket yönetilemez. En başta yapılacak olan bu algı operasyonlara son vermek olacak. Her şey şeffaf olacak. Belediye kimsenin zenginleşme kaynağı olmayacak. Hakkaniyetli, adaletli bir şekilde kullanılacak.  Urfa meydanında burada bu kalabalık şunu açık ve net gösteriyor. Kasım Gülpınar yük değil yük olan değil ama yük alandır biz hep büyük aldık. 31 Mart gecesi eğer bizleri şahsımı Büyükşehir Belediye Başkanı yaparsanız sizlere diyeceğim ki Allah razı olsun biz hep birlikte yöneteceğiz." dedi. 

AdminAdmin