Göbeklitepe Ajans
Göbeklitepe Ajans
YEREL

HALİLİYE BELEDİYESİ YAZ KONSERLERİ VE ÇOCUK ŞENLİKLERİ SÜRÜYOR

Haliliye Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen yaz konserleri ve çocuk şenlikleri, ilçenin farklı mahallelerinde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Daha önce büyük ilgi gören etkinliklerin bu haftaki adresi Sarışeyh Kırsal Mahallesi ile Yeşildirek Mahallesi oldu.

HALİLİYE BELEDİYESİ YAZ KONSERLERİ VE ÇOCUK ŞENLİKLERİ SÜRÜYOR
Paylaş:

Açık havada gerçekleştirilen programda sahne alan sıra gecesi ekibi, seslendirdiği birbirinden güzel türkülerle vatandaşlara unutulmaz bir yaz akşamı yaşattı. Konser boyunca türkülere hep bir ağızdan eşlik eden mahalle sakinleri, halaylar çekerek etkinliğin coşkusunu doyasıya yaşadı.

Sarışeyh Kırsal Mahallesi'nde düzenlenen programa Haliliye Belediye Başkan Vekili Halil Yetkin, belediye meclis üyeleri, çevre mahallelerin muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda konuşan Haliliye Belediye Başkan Vekili Halil Yetkin, Haliliye Belediyesinin "ilklerin belediyesi" olduğunu hatırlatarak, kültürel ve sosyal etkinliklerle vatandaşları bir araya getirmeye devam ettiklerini söyledi. Etkinliğe katılan tüm vatandaşlara teşekkür eden Yetkin, bu tür organizasyonların birlik ve beraberliğin güçlenmesine önemli katkı sunduğunu ifade etti.

Yaz konserlerinin yanı sıra çocuklar için de birbirinden eğlenceli etkinlikler düzenlendi. Palyaço gösterileri, sevilen çizgi film karakterleri, kukla gösterileri ve balon etkinlikleriyle çocuklar keyifli vakit geçirirken, minik misafirlere limonata, patlamış mısır ve pamuk şeker ikram edildi. Ailelerin de yoğun ilgi gösterdiği etkinlik, mahallelerde renkli görüntülere sahne oldu.

Sarışeyh Kırsal Mahallesi Muhtarı Mehmet Ölmez, bu tür programların mahalle sakinleri arasında birlik ve beraberliği güçlendirdiğini belirterek, sosyal dayanışmaya önemli katkılar sunduğunu ifade etti. Haliliye Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen etkinliklerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ölmez, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'a teşekkür etti.

Yaz konserleri ve çocuk şenlikleri ilçe genelinde etap etap farklı mahallelerde devam edecek.

Bu haber Göbeklitepe Ajans tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

YEREL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.