YEREL
Giriş Tarihi : 21-11-2022 14:07

Haydi Şanlıurfa Bekir'e nefes ol!

Şanlıurfa’da yaşayan SMA hastası Bekir Uçar, tedavi için yardımseverlerden destek bekliyor.

Haydi Şanlıurfa Bekir'e nefes ol!

Şanlıurfa’da bu hastalığın pençesinde kıvranan, minicik yüreğiyle ve kendisine uzanacak ellerle yaşama tutunmaya çalışan bir bebek. “Bekir”. Şanlıurfalı, Şanlıurfa’nın bebeği. Bekir, yaşamak yaşama tutunmak için tüm Şanlıurfa’nın desteğini bekliyor.
SMA1 hastalığının pençesinde ölüm kalım savaşı veren 9 aylık Bekir Uçar’ın babası, oğlunun tedavi masraflarını karşılayamadığı için yetkililerden ve tüm Şanlıurfa halkından yardım istedi.
Şanlıurfa’da Bekir bebeğin tedavi masraflarına katkı vermek için valilik onaylı yardım kampanyası başlatıldı. Oğlu için başlatılan yardım kampanyasına desteklerini esirgemeyen vatandaşlara teşekkür eden baba Aziz Uçar, ‘’Ali Şelli parkından başlayarak belirli mesafelerle Balıklıgöl Platosuna kadar stantlarımız açılmış durumda. Oğlumun hastalığı şuanda ilerliyor. Tüm Şanlıurfa halkının duasını ve yardımını bekliyorum. Günden güne nefes almaktan güçlük çeken minik bebek Bekir’in acilen tedavisine başlanması gerekiyor. Tüm Şanlıurfalıların SMA1 hastası Bekir’e umut olması bekleniyor. Geçtiğimiz günlerde tüm Şanlıurfa’yı derinden üzen Tuğrul bebeğimizi ne yazık ki kaybettik. Bari Bekir’imizi yaşatalım.
SMA DEĞİL BEKİR KAZANACAK!..
Türkiye Jokey Kulübü Şanlıurfa hipodromunda çalışan  baba Aziz Uçar, 1 yıllık ücretsiz izine ayrılarak oğlu için başlatılan yardım kampanyasını takip ediyor. Geçtiğimiz günlerde Tuğrul bebeğimizi kaybettik. Hiç olmazsa Bekir bebek için nefes olalım. Bekir’de Şanlıurfa’nın oğlu. Bekir’in hastalığı çok ileri seviyede SMA1, o yüzden zamanımız çok kısıtlı. Halkımızın desteklerini bekliyoruz. Herkes empati kurmalı, bu sizin de başınıza gelebilir. Sizin de evlatlarınız var. Hep birlikte Bekir bebeğimize bir nefes, bir umut olalım’’ Dedi.

AdminAdmin