YEREL
Giriş Tarihi : 27-02-2024 12:35

HİDERAKAN AŞİRETİNDEN ÖZTÜRK VE AKRABALARINDAN BAŞKAN EKİNCİ'YE DESTEK

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve AK Parti Viranşehir Belediye Başkan adayı Salih Ekinci’nin seçim bürosuna destek katılımları devam ediyor.

HİDERAKAN AŞİRETİNDEN ÖZTÜRK VE AKRABALARINDAN BAŞKAN EKİNCİ'YE DESTEK

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesi, Mevcut Viranşehir Belediye başkanı ve Belediye Başkan Adayı Salih Ekinci’nin seçim irtibat bürosuna her gün destek katılımları devam sürüyor. 
Her geçen gün desteklerin çığ gibi büyüdüğü Başkan Salih Ekinci’ye bir destek de Hıdrekan aşiretinden meclis üyesi adayı Lokman Öztürk ve akrabalarından geldi. 
Hıdrekan aşiretinden Belediye meclis üyesi adayı Lokman Öztürk ve akrabaları Ceylanpınar Caddesi üzerinde bulunan AK Parti Seçim bürosuna ziyaret ederek, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Belediye Başkan adayı Salih Ekinci’ye tam destek vereceklerini açıkladı.
Cumhuriyet meydanında toplanan ve ardından yürüyerek seçim bürosuna gelen Öztürk ve akrabalarını, Mevcut Belediye Başkanı ve AK Parti Viranşehir Belediye Başkan adayı Salih Ekinci karşıladı.
Katılımlarından dolayı Meclis üyesi adayı Lokman Öztürk ve akrabalarına teşekkür eden Başkan Ekinci, hemşerilerinin destekleriyle 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Viranşehir’de bir kez daha tarih yazacaklarını söyledi.
Başkan Ekinci, “Bu birlik ve beraberlikle Allah'ın izni ile 2019’da olduğu gibi 31 Mart’ta da bir kez daha tarih yazıp, halkımızla birlikte hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Her gün seçim irtibat büromuza gelerek, destelerini açıklayan halkımızın bize gösterdiği teveccüh, bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Onların desteği güzümüze güç katıyor. Bugün de seçim irtibat büromuza gelerek bizleri onurlandıran ve gücümüze güç katan Hıdrekan aşiretinden meclis üyesi adayımız Lokman Öztürk ve akrabalarının her ferdine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yine yeniden Viranşehir için hazırız, kararlıyız. Birlikte başaracağız. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Gerçek Belediyecilik için durmak yok yola devam.”Şeklinde konuştu.

AdminAdmin