YEREL
Giriş Tarihi : 06-01-2024 16:17   Güncelleme : 06-01-2024 16:22

İlknur bebek ‘yaşamak için’ yardım bekliyo

İlknur bebek ‘yaşamak için’ yardım bekliyo

Göbeklitepe Ajans SMA tip 1 hastası 3 yaşındaki İlknur'un gen tedavisini tamamlayan Zolgensma ilacının ücretini toparlayabilmek için 30 Sosyal medyadan canlı yayın açıp bağış topladı.

Dünyanın en pahalı ilacı olarak Zolgensma'nın parasının toplanması için Göbeklitepe Ajans'ta İsmail Arslan'ın Möderatörlüğünde Gönüllü Annesi Fadime Ilık ile bir yardım kampanyası yapıldı. Sıra sıra canlı yayına konuk olan programda Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, Ceylanpınar Ak Parti belediye başkan aday adayı Avukat Seyithan Atilla, Deva Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Mustafa Işık, HÜDA PAR Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Emin Özaslan, İş İnsanı Bülent Büyük aslan, Öncel Der Başkanı Cengiz Bakır, hem bağış yaptı hem de Urfalılardan destek istedi. 

Yaklaşık 13 aydan bu yana kampanya başlatıklarını kaydeden Ilık, "İlknur'un yurt dışında yapılacak gen tedavisi için Valilik izniyle kampanya başlattık. Yaklaşık 13 ay önce başlayan kampanyamıza herkesten maddi manevi destek bekliyoruz. İlknur'un kaybedecek bir tek günü bile yok, bir an önce gerekli ücreti toplayıp yurt dışındaki bu tedaviyi almamız gerekiyor şu an kampanyamız %31 ulaştı. Herkesin Şanlıurfa'nın bebeğine sahip çıkmasını bekliyoruz" dedi.

AdminAdmin