SİYASET
Giriş Tarihi : 23-03-2024 14:59   Güncelleme : 23-03-2024 15:05

İzol Aşireti’nden Bayık’a Büyük Destek

AK Parti Adayı Aslan Ali Bayık’a İzol Aşiretinden Büyük Destek

İzol Aşireti’nden Bayık’a Büyük Destek

AK Parti adayı Aslan Ali Bayık, İzol Aşireti'nden büyük destek aldı. Aşiret lideri Cihan İzol, tüm aşiret mensuplarıyla birlikte Bayık'ın yanında olduklarını belirtti.

AK Parti Kurucu Üyesi ve Milletvekili Zülfikar İzol ile Siverek'in eski İlçe Başkanı Cihan İzol, Bayık'ın seçim bürosunu ziyaret etti. İzol Aşireti, Başkan Adayı Aslan Ali Bayık'ın yanında olacaklarını vurguladı.

Şanlıurfa’nın Aşiretiyiz

Cihan İzol, Aslan Ali Bayık'a destek vermek amacıyla kalabalık bir kitleyle seçim bürosunu ziyaret etti. İzol, "Biz Hilvan'ın ve Siverek'in değil, Şanlıurfa'nın aşiretiyiz. Çünkü kan bağıyla bağlanmışız; amca, dayı, yeğeniz. 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimde, belediye başkanımızı ve meclis üyesi yeğenimiz Sabri İzol'u destekleyeceğiz.. Başarı için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Hilvan Yeni Hizmetlerle Tanışacak

AK Parti Belediye Başkan Adayı Aslan Ali Bayık, seçim bürosunda bulunan binlerce kişiye seslendi. "Biz 2009'dan beri AK belediyecilikle hizmet edeceğiz. Yeni dönemde de kaldığımız yerden devam edip Hilvan'ı yeni hizmetlerle tanıştıracağız. Bu vesileyle; Cihan İzol'a ve Şanlıurfa eski milletvekilimiz Sayın Zülfikar İzol'a teşekkür ediyorum" dedi.

AdminAdmin