SİYASET
Giriş Tarihi : 27-03-2024 17:52

KAPLAN, BUĞDAY BORSASI VE NAKLİYECİLER ESNAFINI ZİYARET ETTİ.

KAPLAN, BUĞDAY BORSASI VE NAKLİYECİLER ESNAFINI ZİYARET ETTİ.

DEVA Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Kaplan Şanlıurfa Buğday Borsası ve Nakliyeciler esnafını ziyaret ederek sorunları dinledi.
31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlere sayılı günler kala, DEVA Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Kaplan, Şanlıurfa Buğday Borsası ve Nakliyeciler esnafını ziyaret ederek sorunları dinledi.
Türkiye’nin en verimli Toprakları’nın Bulunduğu Harran Ovası’nda yetiştirilen Buğday, Arpa, Pamuk gibi ürünlerin, Mevcut hükümetin yanlış Tarım ve Ekonomi Politikasından dolayı, her geçen gün bölge çiftçisinin bitirildiğini belirten DEVA Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Kaplan; 31 Mart’ta bölge çiftçisi gereken cevabı sandıkta verecektir diyerek, hükümete yüklendi.
Kaplan; 20 yılı aşkın İktidarda olan AKP Hükümeti, her alanda olduğu gibi Tarım alanında da halkı perişan etmiştir. Türkiye’nin en verimli Toprakları’nın Bulunduğu Şanlıurfa’da artık çiftçilik bitmiştir. Harran Ovası’nda yetiştirilen Buğday, Arpa, Pamuk gibi ürünlerin çok düşük taban fiyatının altında olması çiftçiye yapılan en büyük zulümdür. Bu gün Buğday Borsası ve nakliyeciler esnaflarımızı ziyaret ettik. Onlarda bu konuda muzdarip. Ova’da yetiştirilen ürünlerin maliyetini bile kurtarmadığını, kar etmeyi bir kenara bırakın, ellerinde olan birkaç kuruşu bile vermelerine rağmen çok büyük zararlar yaşadıklarını ifade ettiler. Keza nakliyeci esnaf kardeşlerimizde mazot fiyatlarından dolayı iş yapamaz hale geldiklerini belirtiler. İnşallah 31 Mart’ta  Şanlıurfalılarımız bunlara gereken dersi sandıkta misliyle vereceklerdir. Biz DEVA Partisi olarak her zaman Üreticimizin, esnaflarımız yanında olduk olmaya da devam edeceğiz. Başlatacağımız üretim hamlesi ile Tarım endüstrisini Şanlıurfa’mızda geliştirip mevsimlik tarım işçiliğinin de önüne geçeceğiz. Her insan onurlu yaşamayı hak ediyor. Seçime bu gün itibariyle 4 gün kaldı. Tüm Şanlıurfalıları bu çürümüş düzeni hep birlikte yıkmaya davet ediyorum” dedi.

AdminAdmin