SİYASET
Giriş Tarihi : 17-03-2024 23:50

KAPLAN; HEM ŞANLIURFA’NIN HEMDE TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK SORUNU KÖTÜ YÖNETİMDİR

KAPLAN; HEM ŞANLIURFA’NIN HEMDE TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK SORUNU KÖTÜ YÖNETİMDİR

DEVA Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Kaplan ve Haliliye belediye başkan adayı Hidayet HÜLAGÜ seçimlere sayılı günler kala saha çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.
31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde, DEVA Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Kaplan ve Haliliye belediye başkan adayı Hidayet HÜLAGÜ Haliliye ilçesinde Pazar esnafını ziyaret ederek sorunları dinledi.
Halkın alım gücünün çok düştüğünü belirten Haliliye Pazar Esnafı, vatandaş eskiden kasalarla sebze meyve alırdı. Fakat artık kasadan almayı bırakın sayı ile almaya başladılar. Fiyatlar vatandaşın alım gücünü düşürmüş bir durumda dolayısıyla bizimde satış gücümüz düşmüş bir vaziyette diyerek, Halk üzerinde ekonominin yaratığı büyük çöküntüyü dile getirdiler.
Haliliye Pazar Esnafını ziyaret ederek, esnafları ve vatandaşların sorunlarını dinleyen DEVA Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Kaplan; “Artık bu kötü gidişata esnaf ve vatandaşlarımızın dayanacak gücü kalmamıştır. Şanlıurfalılar değişim istiyor, değişimin adresi dürüst ve ehil kadrolar ile DEVA Partisidir. Halkımız bu kötü yönetimi 31 Mart’ta sandığa gömecektir” dedi.

AdminAdmin