SİYASET
Giriş Tarihi : 29-03-2024 03:26

KAPLAN, HEP HALKIMIZIN İÇİNDE OLACAĞIZ

KAPLAN, HEP HALKIMIZIN İÇİNDE OLACAĞIZ

DEVA Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Kaplan Suruç –Aligör esnaflarını ve Kural (asman) köyü sakinlerini ziyaret ederek sorunları dinledi.
31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlere çok kısa bir süre kala DEVA Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Kaplan, Suruç –Aligör esnaflarını ve Kural (asman) köyü sakinlerini ziyaret ederek hem destek istedi hem de sorunları dinledi
DEVA Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Kaplan seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine Suruç’ta devam etti. İlk olarak Aligör esnafların sorunlarını dinleyen Kaplan, daha sonra Suruç ilçesine bağlı Kural (asman) köyü sakinleri ile bir araya geldi.
Kaplan, “Seçimlere 2 gün kaldı. Hiç durmadan Şanlıurfa’mızın tüm ilçelerine, Kırsal bölgelerimizde halkımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Bu gün Suruç’ta Aligör esnafımızı ziyaret ederek sorunları ve sıkıntılarını dinledik. Daha sonra birçok kırsal mahallerimizde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Halkımızın teveccühlerine mazhar olmanın çabası ve gayreti içerisindeyiz. Halkımız tek çözüm ve çarenin DEVA kadrolarında olduğunu çok iyi biliyor. Pazar günü bizleri sandıkta yalnız bırakmayacaklarından hiçbir şüphemiz yok. Bende Şanlıurfa’nın bir öz evladı olarak sorunları ve çözüm önerilerini çok iyi biliyorum. İnşallah Halkımızın desteği ile bu sorunlara hep birlikte çözüme kavuşturacağız. Bizim makam, mevki, koltuk sevdamız asla olmadı. Ben bir eğitimci olarak hayatımı halkımıza adadım, bundan sonrada adamaya devam edeceğim.Bizlere kapılarını ve yüreklerini açan tüm halkımıza teşekkür ediyorum. Son dakikaya kadar halkımızı ziyaret etmeye halkımızla buluşmaya devam edeceğiz. Gazamız Mübarek olsun” dedi.

AdminAdmin