SİYASET
Giriş Tarihi : 06-09-2022 23:11

KARADAĞ: PARTİMİZE İLGİ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

KARADAĞ: PARTİMİZE İLGİ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, yaklaşan seçimler öncesi parti olarak çalışmaları hızlandırdıklarını belirterek, “Tüm kesimden partiye olan ilgi her geçen gün artıyor. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘Bize katılın’ çağrısı halkımızda karşılık buldu.” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun partinin üye kitlesini güçlendirmek, haksızlıklar, olumsuzluklar karşısında güçlü bir toplumsal yapı oluşturmak amacıyla başlattığı “Bize katılın, hakkınızı teslim alın” çağrısıyla partiye katılımlar sürüyor.  CHP Haliliye Sağlık Komisyon Başkanı Servet Ulusoy ve Gençlikten Sorumlu Komisyon Başkanı Velat Buğaakça, düzenlenen törenle partiye katıldı.
 
YENİ ÜYELERE ROZETLERİ TAKILDI
CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ’ın katılımıyla parti binasında Ulusoy ve Buğaakça’nın parti rozetleri takıldı. İl Başkanı Karadağ partiye olan ilginin ve katılımın her geçen gün arttığını söyleyerek, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun çağrısı üzerine parti olarak başlattığımız ‘Bize Katılın’ çağrısı her kesimden yoğun ilgi görüyor. 2023 Haziran ayında yapılacak olan seçimlere çok az bir süre kaldı. Genel başkanımızın bu çağrısı üzerine bizde il başkanlığımız ve parti örgütlerimiz olarak çalışmalarımızı hızlandırdık. Bir yandan kapı kapı dolaşarak halkımıza partimizi anlatıyoruz. Bir yandan da üye sayımızı arttırmaya yönelik çalışmalar gerçekleştiriyoruz. İlgiden oldukça memnunuz.” dedi.

ÇALMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ
Millet İttifakı olarak 2023’te ülkeyi yönetmeye talip olduklarını sorunları çözecek halkın gelir seviyesini artıracak daha mutlu, huzurlu bir ülkede yaşamayı sağlayacak projeleri üretecek tek partinin Cumhuriyet Halk Partisi olduğunu ifade eden Karadağ, “Seçimlere kadar çalmadık kapı ziyaret etmedik ev bırakmayacağız. Derdimizi, projelerimizi her yerde anlatmaya kararlıyız. Halkımızdan bu süreçte destek bekliyoruz. 2023 seçimlerinde hem Şanlıurfa’da hem de tüm Türkiye’de partimizin sandıklarda birinci parti çıkması için tüm gücümüzle çalışacağız.” diye konuştu.

AdminAdmin