YEREL
Giriş Tarihi : 14-11-2023 12:28

KARAKÖPRÜ KIRSALINDA GENÇLER İÇİN YENİ SPOR TESİSLERİ KAZANDIRILIYOR

KARAKÖPRÜ KIRSALINDA GENÇLER İÇİN YENİ SPOR TESİSLERİ KAZANDIRILIYOR

Karaköprü Belediyesi, kırsal mahallelerde gençlerin spor yapabilmesi için sentetik çim sahalar yaparak spor tesisleri yatırımlarını artırıyor

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçe kırsalına kalıcı yatırımlar kazandırmaya devam ediyor. Kırsalda yol yenileme çalışmalarının yan sıra kalıcı tesisler inşa edilerek vatandaşların talebine karşılık verilirken, kırsaldaki gençlerin konforlu alanda spor yapabilmeleri için mahallelere sentetik çim saha kazandırılıyor.

İlçeye bağlı Türkmen Kırsal Mahallesinde yapılan sentetik çim saha tamamlanırken kısa süre hizmete açılarak çevre kırsal mahallelerdeki gençlerin ve çocukların hizmetine sunulacak. Kırsaldaki gençler bu sahalarda köyler arası turnuvalar düzenleyip spor faaliyetleri gerçekleştirebilecek.

İlçede topyekûn kalkınma için kırsal mahallelerin hizmet ağı içerisinde öneli bir yeri olduğunu belirten Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, kırsalda çok ciddi yatırımlar gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Başkan Baydilli, "Geleceğimiz olan gençlerimiz bizim için kıymetlidir ve onların taleplerini karşılama durumundayız. Kırsaldaki gençlerimiz için de aynı şekilde çaba gösteriyoruz ve onlar için kalıcı hizmetler kazandırmak için çalışıyoruz. Birçok kırsal mahallemize sentetik çim sahalar kazandırdık ve çocuklarımız burada konforlu, temiz bir şekilde spor yapıyor, köyler arası maçlarla bir kaynaşma ortamı sağlanıyor.
Türkmen Mahallemizde de gençlerimize verdiğimiz sözü tutup sentetik sahamızı inşa ettik. Açılışını yaptıktan sonra burada gençlerimiz gönüllerince top oynayacak, spor yapacak. Sentetik çim sahamız kırsal mahallemize ve çocuklarımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

Karaköprü Belediyesi, kırsal mahallelerde sentetik çim saha, çok amaçlı salon ve diğer yatırımlarını programlı bir şekilde sürdürüyor.

AdminAdmin