YEREL
Giriş Tarihi : 30-11-2023 14:22

KARAKÖPRÜ KIRSALINDA KONFORLU ULAŞIM İÇİN YOLLAR YENİLENİYOR

Kırsal mahalleleri merkezden ayırmadan hizmet götüren Karaköprü Belediyesi, kırsaldaki vatandaşların yollarda sorun yaşamadan konforlu bir şekilde seyahat edebilmesi için kırsal yolları sathi asfalt kaplamayla yeniliyor

KARAKÖPRÜ KIRSALINDA KONFORLU ULAŞIM İÇİN YOLLAR YENİLENİYOR

Karaköprü Belediyesi kırsal mahallelerde vatandaşlara hizmetin en iyisini sunmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Karaköprü Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri vatandaşların özellikle kış şartlarında rahat bir şekilde ulaşımı için köy içi yolları ve bağlantı yollarını yeniliyor. Ekipler, yolların daha uzun ömürlü olması için mahalle içi yollarda sathi asfalt kaplama işlemi gerçekleştiriyor.

İlçeye bağlı Büyük Kargılı Kırsal Mahallesinde köy içi yollar sathi asfalt kaplama çalışması ile yenilenirken, kış aylarında mahalledeki vatandaşlar çamurlu yol sorunu yaşamadan rahatlıkla seyahat edebilecek.

Kırsal mahallelerin kalkınmasına önem veren Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, kırsaldaki vatandaşların konforu için hizmet götürdüklerini ifade etti.

Başkan Baydilli, “Biz göreve geldiğimiz ilk günden itibaren kırsalı merkezden ayırmadan hizmet götüreceğiz dedik ve bunun için her zaman çalıştık. Kırsaldaki vatandaşlarımızın yollarda sıkıntı yaşamadan seyahati için kırsal yolları konforlu hale getirip vatandaşlarımızın daha güzel yollarda seyahat edebilmesi için çaba gösteriyoruz.

Kırsal mahallelerimizde yol sıkıntısı yaşanmaması için köy içi ve köyler arası bağlantı oluşturan yollarda sathi asfalt kaplama işlemiyle yolları yeniliyoruz. İnşallah her mahallemize bu hizmeti götürüp kırsaldaki vatandaşlarımızın yol sıkıntısı çekmesinin önüne geçeceğiz" diyerek yeni yolun Büyük Kargılı Mahallesine hayırlı olmasını diledi.

Karaköprü Belediyesi Büyük Kargılı Mahallesinde yapılan sathi kaplama yol çalışmasının tamamlanmasıyla birlikte diğer kırsal mahallelerde de program dahilinde çalışmalarını sürdürecek.

AdminAdmin