YEREL
Giriş Tarihi : 11-07-2023 19:20

KARAKÖPRÜ'DE GENÇLER İÇİN MODERN SPOR ALANLARI KAZANDIRILIYOR

KARAKÖPRÜ'DE GENÇLER İÇİN MODERN SPOR ALANLARI KAZANDIRILIYOR

Karaköprü Belediyesi ilçedeki gençlerin ve çocukların konforlu alanlarda spor yapabilmeleri için her mahalleye sentetik çim saha kazandırma çalışmalarını sürdürüyor
Karaköprü Belediyesi gençlerin spor yapması için ilçeye spor tesisi yatırımlarına devam ediyor. Gençlere ve çocuklara çok önem veren Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin talimatıyla ilçenin her mahallesine modern sentetik çim sahalar kazandırılıyor. 
Doğukent Mahallesine kazandırılan sentetik çim sahanın yapımı büyük oranda tamamlanırken bittiğinde gençlerin ve çocukların güvenli bir şekilde futbol oynayabilecekleri, okul turnuvalarının düzenlenebileceği modern bir sentetik çim saha gençlerin hizmetine sunulacak. 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, genç potansiyele değer verdiklerini ve gençlerin hem eğitim hem de spor anlamında gelişimi için onlara alternatif alanlar oluşturduklarını ifade etti. 

Başkan Baydilli, “Çocuklarımız ve gençlerimiz bizim gözbebeğimiz, gelecek umudumuzdur. Onların her alanda gelişimi için yerel yönetimler olarak üzerimize düşen görevi elbette fazlasıyla yapmak durumundayız. Bu anlamda onların gerek eğitimine gerekse bedensel gelişimine katkı sağlayacak tesisler inşa ediyoruz. 

Gençlerimizin konforlu bir ortamda spor yapabilecekleri, hatıra kalacak maçlar yapıp dostluklarını pekiştirecekleri modern semt sahaları yapıyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın da katkılarıyla gerek kırsalda gerekse merkezde mahallelerimize bu sahaları kazandırıp çocuklarımızın hizmetine sunuyoruz. 

Doğukent Mahallemizde bu saha eksikliğini görüp çalışmalara başladık ve kısa sürede tamamlanma aşamasına getirdik. Sahamız şimdiden mahallemizdeki gençlerimize, çocuklarımıza hayırlı olsun” diye konuştu. 

Karaköprü Belediyesi, ihtiyaç ve taleplere göre ilçeye yeni spor tesisleri kazandırmaya devam edecek.

AdminAdmin