YEREL
Giriş Tarihi : 14-08-2023 20:21

KARAKÖPRÜ’DE OKUMA EVLERİ’NDE SONA DOĞRU

Karaköprü Belediyesi tarafından yapımı devam eden 3 adet okuma evi’nde sona yaklaşıldı. Okuma evleri en kısa sürede gençlerin hizmetine sunulacak.

KARAKÖPRÜ’DE OKUMA EVLERİ’NDE SONA DOĞRU

Gençlerin ve eğitimin destekçisi olan Karaköprü Belediyesi ilçedeki gençlerin konforlu bir ortamda ders çalışabilmesi için başlattığı okuma evi yapımında sona yaklaşıldı.

Başkan Metin Baydilli’nin talimatıyla; Batıkent, Seyrantepe ve Atakent Mahallelerinde yeni okuma evlerinin inşaat çalışmaları hızla sürerken, okuma evlerinin tamamlanıp gençlerin hizmetine sunulması amaçlanıyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, okuyan bir nesil oluşturmak için her mahalleye bir okuma evi kazandırma hedeflerinin olduğunu söyledi.

Gençliğe ve eğitime her zaman destek verdiklerini ifade eden Başkan Baydilli, “En genç nüfusa sahip olan Şanlıurfamız’da eğitime her zaman destek oluyoruz. Daha önce 4 Mahallemizde okuma evi bulunuyordu. Gençlerimize söz vermiştik. Tüm mahallelerimize okuma evi kazandıracağız. Batıkent, Seyrantepe ve Atakent Mahallelerimizde yapımına başladığımız okuma evlerimizde çalışmalarımız sona yaklaştı. Karşıyaka Mahallemizde de okuma evi yapım çalışmamız devam ediyor. İnşallah okuma evlerimizi kısa sürede tamamlanıp gençlerimize ders çalışma ve kitap okuma yeri olarak hizmet verecek. Okuma evlerimiz şimdiden ilçemize ve öğrenci kardeşlerime hayırlı olsun” dedi.

Karaköprü Belediyesi, gençlerin ders çalışma ortamı ihtiyacını karşılamak için talepler dâhilinde ilçeye yeni okuma evi kazandırma çalışmalarını sürdürecek.


 

AdminAdmin