YEREL
Giriş Tarihi : 23-08-2023 14:33

KARAKÖPRÜ’DE ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI HIZ KESMİYOR

Karaköprü Belediyesi ilçede yeni açılan yollarda stabilize malzeme serimi ve kilitli parke döşeme çalışmaları gerçekleştirerek yeni yolları vatandaşların hizmetine sunuyor

KARAKÖPRÜ’DE ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI HIZ KESMİYOR

Karaköprü Belediyesi her geçen gün büyüyen ilçede yeni yol hizmeti sunmak için aralıksız çalışıyor. Doğukent ve Atakent mahallelerinde Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yeni açılan ve alt yapısı tamamlanan yollarda üst yapı çalışmaları gerçekleştirerek yeni yolları hizmete sunuyor.

Atakent Mahallesinde yeni açılan yollar beton kilitli parke döşeme çalışması yapılarak mahalleye kazandırılırken, Doğukent’te ise altyapısı tamamlanmayan yolları vatandaşların kullanımına sunmak için stabilize malzeme serimi gerçekleştiriliyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli her bölgede yoğun bir yol çalışması içerisinde olduklarına dikkat çekerek, vatandaşlara en güzel Karaköprü’yü sunmak için gece-gündüz yoğun bir mesai harcadıklarını dile getirdi.

Başkan Baydilli, “Her geçen gün büyüyen ilçemizde iş yükümüz de doğal olarak artıyor ve ihtiyaçlara cevap vermek için yoğun bir çaba sarf ediyoruz. Bu anlamda yeni yollar açarken, üst yapı çalışmaları kapsamında deforme olmuş yolları da yeniliyoruz.

Fen işleri ekiplerimiz ömrünü tamamlamış asfalt yolları yenileme, yeni yol kazandırma, yeni yolları kilitli parkeyle döşeme ve deforme olmuş yollarda vatandaşlarımızın sıkıntı yaşamaması adına yenileme çalışmaları ile yoğun bir üstyapı çalışması seferberliği içerisindedir. Tek hedefimiz yollarında sorun yaşanmayan daha güzel bir Karaköprü’yü vatandaşlarımıza sunmaktır” diye konuştu.

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçedeki birçok mahallede ihtiyaç dahilinde programlı olarak üstyapı çalışmalarını sürdürüyor.


 

AdminAdmin