YEREL
Giriş Tarihi : 19-03-2024 18:30

KARAKÖPRÜ’DE VATANDAŞLAR HİZMETLERİN DEVAMI İÇİN BAŞKAN BAYDİLLİ'NİN YANINDA

KARAKÖPRÜ’DE VATANDAŞLAR HİZMETLERİN DEVAMI İÇİN BAŞKAN BAYDİLLİ'NİN YANINDA

Karaköprü’de vatandaşlar gerçekleştirdiği proje ve hizmetlerle ilçeyi kalkındıran Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye destek vererek hizmetlerin istikrarlı bir şekilde sürmesini istiyorlar

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçeye kazandırdığı hizmet ve projelerin karşılığı olarak vatandaşlardan büyük teveccüh ve destek görüyor. 31 Mart seçimlerinde Başkan Baydilli’nin yeniden görev almasını isteyen vatandaşlar seçim çalışmalarında yanında durup desteklerini iletiyorlar.

Başkan Baydilli’nin ilçede açtığı seçim ofisleri her gece vatandaşlarla dolup taşarken, Başkan Baydilli de vatandaşlarla buluşup sohbet ediyor. Önceki akşam Başkan Baydilli’nin seçim ofisini AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdurrahim Dusak da ziyaret etti. 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli de her gün seçim ofisini dolduran, ziyaretlerde ve ev toplantılarında kendilerine teveccüh gösteren vatandaşlara teşekkür ederken, “Bugüne kadar sizin desteğinizle ilçemize hizmet ettik, İnşallah 31 Mart’ta yine sizin kararınız hizmetin devamı ve istikrar yönünde olacaktır. Karaköprü’de şehri imar ederken sizin gönüllerinize girmek ve sizin sevginizi kazanmak benim için çok değerlidir. Son güne kadar sahada olacağız ve çalışacağız” diye konuştu. 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdurrahim Dusak, Türkiye’nin belediyeciliği Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan ile öğrendiğine dikkat çekerek, AK Parti belediyeciliğinin sadece hizmet odaklı olduğunu kaydetti. 

Milletvekili Dusak, “Metin Başkanımız da Karaköprü’de çok önemli hizmetlere ve projelere imza attı. Yeni dönemde de Cumhurbaşkanımızın vurguladığı hizmette devamlılık esastır kaidesince devamlılığın olması için değerli hemşerilerimizden Metin Başkanımıza destek istiyorum” dedi. 

Başkan Baydilli seçim irtibat ofisine her gece gelen vatandaşlara teşekkür ederken, vatandaşlarla ilgilenip taleplerini dinledi.

AdminAdmin