FUTBOL
Giriş Tarihi : 20-01-2024 15:56

LİDER KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR’DA HAZIRLIKLAR TAMAM

Sezonun ilk yarısını namağlup bitiren Karaköprü Belediyespor Ligin 2.yarısında kendi evinde Fatsa Belediyespor ile karılaşacak gelecek. Bugün yoğun yağışa rağmen yüksek tempoda antrenmanı gerçekleştirerek hazırlıklarını tamamladı. 

LİDER KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR’DA HAZIRLIKLAR TAMAM

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 3. Grupta mücadele eden ve puan cetvelinde birinci sırada yer alan Karaköprü Belediyespor ligin 16. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Fatsa Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.
Kırmızı Siyahlı ekip, bugün kendi tesislerindeki çalışmalarıyla yoğun yağışa rağmen son hazırlıklarını tamamladı. Yaklaşık bir saat süren ter antrenmanında futbolcuların moral ve motivasyonunun yüksek olduğu gözlendi.
Fatsa Belediyespor maçında mutlak galibiyete odaklanan takımda Teknik Direktör Besim Durmuş ve ekibi tüm futbolcularla birebir ilgilenirken, antrenman sonrası futbolcular dinlenmeye çekildi.
Lider Karaköprü Belediyespor, ligde oynadığı 14 karşılaşmada, 12 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 38 puanla namağlup birinci sırada yer alıyor.
Karaköprü Belediyespor ile Fatsa Belediyespor maçı Pazar (yarın) günü saat 13.00'da Faruk Çelik Stadyumu'nda oynanacak.

AdminAdmin