SİYASET
Giriş Tarihi : 12-03-2024 19:32

Mehmet Ekinci Haleplibahçe’de Esnafla Selamlaştı

Mehmet Ekinci Haleplibahçe’de Esnafla  Selamlaştı

Haleplibahçe  mahallesinde esnaf ile bir araya gelen Yeniden Refah Partisi Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci , bol kazançlar temennisinde bulundu. Seçim çalışmaları kapsamında her defasında esnaf gruplarını ziyaret ederek esnafla hasbihal eden Mehmet Ekinci , 31 Mart seçimleri için destek istedi. 

Yeniden Refah Partisi Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci , beraberindeki heyet ile birlikte Haleplibahçe mahallesinde esnafı ziyaret ederek vatandaşlardan destek istedi.

31 Marta yapılacak olan mahalli idareler yerel seçimleri için çalışmalarına aralıksız devam eden Yeniden Refah Partisi Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci  ,Meclis Üyesi Hasan Karataş, Meclis Üyesi Adayı Mahmut Gündüzalp
, Meclis Üyesi Adayı Mehmet Başıbeyaz ve beraberlerindeki heyet, Haleplibahçe mahallesinde ki esnafları ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi.

 

Haleplibahçe mahallesinde ki esnafları gezerek vatandaşlarla bir araya gelen Ekinci , esnaf ve vatandaşların istek ve sıkıntılarını dinledi. İlçeye ve mahallelere yönelik projelerini anlatan Ekinci , 31 Martta yapılacak olan mahalli idareler yerel seçimlerinde vatandaşlardan destek talep etti.

Ziyaret ettiği iş yerlerinde esnaf ile sohbet eden Ekinci , halkımıza  hizmet için, esnafın ve halkın desteklerine ihtiyaç duyduklarını ifade ederek Yeniden Refah Partisi kadrolarının  “Belediyecilik ve Hizmet” anlayışının yönetime geçmesi gerektiğini söyledi.


Kendilerine yapılan ziyaretten memnun kaldıklarını dillendiren esnaf ve vatandaşlar, başta ekonomik sorunlar olmak üzere birçok sorunla boğuştuklarını ifade ederek, 31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrası belediyede Mehmet Ekinci başkanlığında " Refah kadrolarını " görmek istediklerini belirttiler.

Başkan Adayı Mehmet Ekinci , hem ilçe merkezinde hem de kırsal mahallelerde altyapı çalışmalarını hızlı bir şekilde yapacaklarının sözünü verdi.Ekinci, İlçenin sorun ve sıkıntılara hâkim olduğunu ifade ederek, ilçeye yönelik başta istihdam olmak üzere birçok projelerinin olduğunu söyledi.

AdminAdmin