YEREL
Giriş Tarihi : 03-01-2023 10:59

MİSİAD GENEL BAŞKANI ÖNCEL'DEN GÖBEKLİTEPE GAZETECİLER CEMİYETİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

MİSİAD Genel başkanı Feridun Öncel ve yönetim kurulu üyeleri, yeni kurulan Göbeklitepe Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyetini ziyaret ederek, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

MİSİAD GENEL BAŞKANI ÖNCEL'DEN GÖBEKLİTEPE GAZETECİLER CEMİYETİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Şanlıurfa’da yeni bir vizyon ve “Memleket için” sloganıyla yola çıkan Göbeklitepe Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyetine hayırlı olsun ziyaretleri başladı. Misiad Genel Başkanı Feridun Öncel ve yönetim kurulu üyeleri, Göbeklitepe Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyetini ziyaret ederek, hayırlı olsun dedi.

Misiad Genel başkanı Feridun Öncel ; Bugün Şanlıurfa’da yeni kurulan Göbeklitepe Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Sayın Reşit Öncel’i ve yönetimini ziyaret ederek başarılar diledik. Özellikle Gazetecilerimizin birlik ve beraberliğini pekiştirmek için atılan bu adımdan dolayı Cemiyetimizi tebrik ediyorum. Umut ediyorumki bu güzel oluşum Şanlıurfa’nın gelişimine büyük katkı sağlar, dedi.

Göbeklitepe Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Reşit Öncel ise, Kendilerine nezaket ziyareti gerçekleştiren, Misiad Genel Başkanı Feridun Öncel ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, her şey Şanlıurfamız için” dedi.

AdminAdmin