ŞANLIURFA – Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, narkotik suçlarla mücadele kapsamında Karaköprü ilçesinde geniş çaplı bir denetim gerçekleştirdi.
25 Şubat 2026 tarihinde saat 22.00 ile 23.30 arasında düzenlenen “Narko-Alan” uygulaması, ilçe genelinde 4 farklı noktada ring şeklinde yapıldı. Yoğun güvenlik önlemleri altında gerçekleştirilen uygulamada çok sayıda polis ekibi görev aldı.
293 Kişi ve 110 Araç Sorgulandı
Denetimler kapsamında toplam 293 şahıs ve 110 araç sorgulandı. Ekiplerin titiz çalışmaları sonucunda 226,1 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili gerekli adli işlemlerin başlatıldığı öğrenildi.
“Mücadelemiz Kararlılıkla Sürecek”
Emniyet yetkilileri, suç ve suçlularla mücadelenin her alanda olduğu gibi narkotik suçlarla mücadelede de kararlılıkla sürdürüleceğini vurguladı. Yetkililer, vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla benzer uygulamaların aralıksız devam edeceğini ifade etti.
Karaköprü’de gerçekleştirilen uygulamanın, özellikle gençleri hedef alan uyuşturucu madde ticaretine karşı önemli bir adım olduğu belirtildi.
Admin












