KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 19-10-2023 07:30

ÖĞRENCİLERE DİJİTAL SİNEMA ETKİNLİĞİ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından öğrencilere yönelik dijital sinema etkinliği düzenlendi, Selçuklu’da Bir Çerağ Olmak” adlı filmi izleme imkânı bulan öğrenciler, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür etti.

ÖĞRENCİLERE DİJİTAL SİNEMA ETKİNLİĞİ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, hizmet ve yatırımların yanı sıra gençliğe de büyük önem vererek, gençler için birbirinden farklı etkinlikler düzenliyor. Bu kapsamda düzenlenen dijital sinema etkinliğinde öğrenciler bir yandan film izlerken diğer yandan öğrenmeye devam ediyor.

Nazif Bayraktar Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerini okullarından araçlarla alarak sinemaya getiren ve sinema salonunda öğrencilere ücretsiz ikramlarda bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şair Nabi Dijital Salonunda düzenlenen film etkinliğinde bu kez öğrencilere “Selçuklu’da Bir Çerağ Olmak” adlı film izletildi.

Selçuklu tarihini ölmeden birine aktarmaya ve onunda geleceğe aktarmasına çalışan bir kadının mücadelesini konu alan ‘Selçuklu’da Bir Çerağ Olmak’ filminin başrolünü Işın Fırat ile Serap Kurt üstleniyor.

“Selçuklu’da Bir Çerağ Olmak” adlı filmi izleyen öğrenciler, filmi ve etkinliği beğendiklerini belirterek, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür ettiler.

AdminAdmin