SİYASET
Giriş Tarihi : 24-02-2024 19:05

ÖNCEL AİLESİNDEN ABDULHAKİM AYHANA BÜYÜK DESTEK!

Ak Parti Akçakale Belediyesi 9. sıra Meclis üyesi adayı Cengiz Bakır, Akrabaları ile birlikte Ak Parti Akçakale Belediye başkanı Abdulhakim Ayhan’a destek vermek amacıyla büyük bir konvoy yaptı.

ÖNCEL AİLESİNDEN ABDULHAKİM AYHANA BÜYÜK DESTEK!

31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde Ak Parti Akçakale Belediyesi 9. sıra Meclis üyesi adayı Cengiz Bakır, büyük bir konvoy yaparak, Ak Parti Akçakale Belediye başkanı Abdulhakim Ayhan’ın seçim bürosuna çıkartma yaptı. 
Burada Başkan Ayhan’la bir araya gelen Ak Parti Akçakale Belediyesi 9. sıra Meclis üyesi adayı Cengiz Bakır, akrabalarıyla birlikte Abdulhakim Ayhan’a sonuna kadar destek vereceklerini açıkladı.
Yıllardır her zaman Öncel, bakır ve İsmailoğlu ailelerinin kendilerinin yanında olduğunu belirten Ak Parti Akçakale Belediye başkanı Abdulhakim Ayhan, bu desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.
Ak Parti Akçakale Belediyesi 9. sıra Meclis üyesi adayı Cengiz Bakır ise; Halka hizmet etmek şiarıyla çıktığımız bu Kutlu dava’da çok değerli kardeşimiz, dostumuz Sayın Abdulhakim Ayhan’la birlikte hareket etmekten gurur duyuyoruz. İnşallah el ele vererek 31 Mart Sabah’ı Sayın Abdulhakim Ayhan kardeşimizi başkan yapacağız. Bu gün buraya Ak Parti Akçakale Belediye Başkan adayımız Sayın Abdulhakim Ayhan’a destek vermek için geldik. Bizlerle birlikte hareket eden eş, dost ve Akrabalarıma bizleri yalnız bırakmadıklarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Hep birlikte memleket kazanacak, Halkımız Kazanacak” dedi.

AdminAdmin