YEREL
Giriş Tarihi : 16-06-2023 12:34

OTLUKALAN MAHALLESİNDE ÇOCUKLAR SEMT SAHASINA KAVUŞTU

OTLUKALAN MAHALLESİNDE ÇOCUKLAR SEMT SAHASINA KAVUŞTU

Karaköprü Belediyesi kırsal mahallelere yatırımlarını sürdürürken, Otlukalan Mahallesinde çocuklar için yapılan sentetik çim saha tamamlanarak hizmete sunuldu 

Karaköprü Belediyesi ilçeyi kalkındırmak ve vatandaşların taleplerine karşılık vermek için yeni tesisler kazandırmaya devam ediyor. Kırsaldaki çocukların spor yapabilecekleri alanlar oluşması için Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ile birçok kırsal mahalleye sentetik çim sahalar kazandırılıyor. 

Otlukalan Kırsal Mahallesinde yapımı gerçekleştirilen ve kısa sürede tamamlanan sentetik çim saha köydeki çocukların hizmetine sunuldu. Mahalledeki okulun hemen yanına inşa edilen sentetik çim sahada Otlukalan Mahallesindeki ve çevre mahallelerdeki gençler top oynayıp okul turnuvaları gerçekleştirebilecek.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli kırsaldaki çocukların spor aşkına, oyun alanı isteğine kayıtsız kalmadıklarını ve kırsalda birçok mahalleye semt sahası inşa ettiklerini dile getirdi. 

Başkan Baydilli, “Kırsal Mahallelerimizin kalkınması, hizmet anlamında bir sıkıntı yaşamaması için çaba sarf ediyoruz. Köylerin sıkıntılarını çözerken burada yaşayan çocuklarımızı, gençlerimizi de unutmayarak onlara oyun oynayabilecekleri semt sahaları inşa ediyoruz. 

Daha önce 19 kırsal mahallemize semt sahası kazandırmıştık ve şu an Gençlik ve Spor Bakanlığımızın katkılarıyla mahallelerimize yeni semt sahaları kazandırmaya devam ediyoruz. Otlukalan Mahallemizde de gençlerin talebine kayıtsız kalmayarak okulun yanında sahamızı inşa ettik ve bitirdik. Artık çocuklarımız burada herhangi bir sıkıntı yaşamadan, tertemiz zeminde dilediğince top oynayabilirler. Sahamız Otlukalan Mahallemize ve çocuklarımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

Karaköprü Belediyesi, Otlukalan dışında 7 mahallede daha sentetik çim saha çalışması gerçekleştirirken, program ve ihtiyaç dahilinde kırsal ve merkezde yeni saha yapımı çalışmalarını sürdürecek. 

AdminAdmin