YEREL
Giriş Tarihi : 25-02-2024 12:04

ŞANLIURFA POSTA GÜVERCİNİ SEVENLER VE YETİŞTİRENLER DERNEĞİNDEN BAŞKAN BEYAZGÜL’E DESTEK

Şanlıurfa’da “Gönül Belediyeciliği” düsturuyla sıkılmadık el, girilmedik gönül çalmadık kapı bırakmamak adına temaslarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül AK Parti MKYK Üyesi Mehmet Ali Kurt ile birlikte Şanlıurfa Posta Güvercini Sevenler ve Yetiştirenler Derneğini ziyaret ederek dernek üyeleri ile bir araya geldi.

ŞANLIURFA POSTA GÜVERCİNİ SEVENLER VE YETİŞTİRENLER DERNEĞİNDEN BAŞKAN BEYAZGÜL’E DESTEK

Şanlıurfa’da göreve geldiği günden bu yana esnaf ve vatandaşlarla iç içe olan onların derdiyle dertlenen, sevinçlerine ortak olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi öncesi vatandaş, esnaf, STK ve dernek ziyaretleri ile vatandaşların gönlünde taht kurdu.
Dernek üyelerinin teveccühleriyle karşılanan Başkan Beyazgül Şanlıurfa’da 5 yılda yapılan çalışmaları aktarırken önümüzdeki dönemde yapılması planlanan projeler hakkında da bilgiler paylaştı. Şanlıurfa’da güzel bir geleneği devam ettiren Şanlıurfa Posta Güvercini Sevenler ve Yetiştirenler Derneği üyelerini tebrik eden Başkan Beyazgül bu alanda Büyükşehir Belediyesi olarak Şanlıurfa’da ilk defa Şanlıurfa Fuar Merkezinde Güvercin Festivali düzenlediklerini kaydetti.
Dernek üyelerinin talep ve önerilerini de dinleyen Başkan Beyazgül çeşitli yarışmalarda dereceye giren posta güvercinlerinin hikâyelerini dinleyerek yeni dönemde de Şanlıurfa için önemli olan bu geleneğin geliştirilerek devam etmesi gerektiğinin altını çizdi.
HİZMETTE DURMAK YOK YOLA DEVAM
Şanlıurfa’da her alanda güçlü bir belediye inşa ettiklerini kaydeden AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül,” Asfalt plenti ile kendi asfaltımızı kendimiz üretiyoruz. Ürettiğimiz bu asfaltı Şanlıurfa’nın yollarına yine kendi araçlarımızla ve ekibimizle seriyoruz. 930 aracımızla güçlü bir şekilde vatandaşlarımıza hizmet ediyoruz. Betonumuzu kendimiz üretiyoruz. Çiçeğimizi kendimiz üretiyoruz. İlaçlamamızı kendimiz yapıyoruz. Sulamamızı kendimiz yapıyoruz. Yedek parçamızı kendimiz üretiyoruz. Organik gübremizi kendimiz üretiyoruz. Bugüne kadar bunlar için çalıştık. Şimdi ise yeni projelerimizi hayata geçirmek için çalışmaya devam edeceğiz.” İfadelerine yer verdi.
Dernek üyeleri de her zaman destekçileri olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e destekleri için teşekkür ederek 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde desteklerinin daha da artarak Zeynel Başkandan yana olacağını kaydettiler.

AdminAdmin