Göbeklitepe Ajans
HV
23 MAYIS Cuma 14:37

Şanlıurfa’da Direksiyon Hakimiyetini Kaybeden Otomobil Park Halindeki Araçlara Çarptı: 2 Ölü, 1 Yaralı

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil, park halindeki araçlara çarptı. Kaza sonucunda 2 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de ağır yaralandı.

YEREL
Giriş Tarihi : 23-04-2025 14:58   Güncelleme : 23-04-2025 14:59
Şanlıurfa’da Direksiyon Hakimiyetini Kaybeden Otomobil Park Halindeki Araçlara Çarptı: 2 Ölü, 1 Yaralı

Olay, Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesine bağlı Diyarbakır yolu üzerindeki Karşıyaka Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Abdulsamet Şeyhanlıoğlu'nun kullandığı 34 EDP 708 plakalı otomobil, Karaköprü yönüne ilerlerken bir anda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Sürücü, sırasıyla 63 AİM 193, 27 AİP 368 ve 34 D 1863 plakalı park halindeki araçlara çarptı. Çarpmanın etkisiyle takla atan otomobil hurdaya döndü.

Kazanın ardından araçta sıkışan sürücü Abdulsamet Şeyhanlıoğlu, olay yerinde hayatını kaybederken, araçtaki yolcular Mehmet Zafer Bağdat ve Mehmet Şeyhanlıoğlu ağır yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri hızla olay yerine intikal etti. Sağlık ekipleri, Abdulsamet Şeyhanlıoğlu'nun yaşamını yitirdiğini belirledi.

İtfaiye ekipleri, araçta sıkışan Mehmet Zafer Bağdat ve Mehmet Şeyhanlıoğlu’nu kurtararak hastaneye sevk etti. Ancak, ağır yaralanan Mehmet Şeyhanlıoğlu hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Mehmet Zafer Bağdat’ın tedavisi ise devam ediyor.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

AdminAdmin

YORUMLAR