Göbeklitepe Ajans
HV
23 MAYIS Cuma 14:01

Şanlıurfa'da Kaçak Sigara Operasyonu: 980 Paket Ele Geçirildi

YEREL
Giriş Tarihi : 05-05-2025 11:36
Şanlıurfa'da Kaçak Sigara Operasyonu: 980 Paket Ele Geçirildi

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından tütün ve alkol kaçakçılığına karşı yürütülen kararlı mücadele kapsamında, 26 Nisan - 1 Mayıs 2025 tarihleri arasında Viranşehir, Karaköprü ve Birecik ilçelerinde “şok yol aramaları” gerçekleştirildi.

Ekipler ve Dedektör Köpekler Görevdeydi
Viranşehir, Karaköprü ve Birecik İlçe Jandarma Komutanlıkları ile KOM Şube Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa yürüttüğü operasyonlarda, hassas burunlu dedektör köpekler de aktif rol aldı.

980 Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi
Denetimler sonucunda toplam 980 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilirken, olayla ilgili şüpheliler hakkında yasal işlemler başlatıldı.

Mücadele Kararlılıkla Sürüyor
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, tütün ve alkol kaçakçılığına karşı başlatılan operasyonların aralıksız şekilde ve kararlılıkla süreceğini vurguladı.

AdminAdmin

YORUMLAR