Göbeklitepe Ajans
HV
13 MAYIS Çarşamba 16:04

Şanlıurfa’da Kadir Gecesi Yoğunluğu: Yağmura Rağmen Camiler Doldu

Yağmur ve soğuğa aldırış etmeyen vatandaşlar, Kadir Gecesi’ni ibadetle geçirmek için Şanlıurfa’da Balıklıgöl ve çevresindeki camilere akın etti.

YEREL
Giriş Tarihi : 17-03-2026 13:29
Şanlıurfa’da Kadir Gecesi Yoğunluğu: Yağmura Rağmen Camiler Doldu

İslam dünyasında bin aydan daha hayırlı kabul edilen Kadir Gecesi dolayısıyla, Şanlıurfa’da vatandaşlar olumsuz hava koşullarına rağmen ibadet için bir araya geldi. Çevre illerden gelen çok sayıda kişi, yağmur ve soğuk havaya aldırış etmeden özellikle Balıklıgöl ve çevresindeki camilere akın etti.

Gece boyunca süren ibadetlerde vatandaşlar dua ederek Kadir Gecesi’nin manevi atmosferini yaşadı. Balıklıgöl yerleşkesi başta olmak üzere kent genelindeki birçok camide yoğunluk yaşanırken, ortaya çıkan manzara dikkat çekti.

Yağışlı havaya rağmen ibadetlerini yerine getirmek isteyen vatandaşlar, bu mübarek gecenin huzurunu birlikte paylaşmanın mutluluğunu yaşadı. Şanlıurfa’da oluşan kalabalık, Kadir Gecesi’nin İslam dünyasındaki önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

AdminAdmin

YORUMLAR