SİYASET
Giriş Tarihi : 14-03-2024 19:54

Seçim Bürosu Açılışı Mitinge Dönüştü

Seçim Bürosu Açılışı Mitinge Dönüştü

Eyyübiye’de Yeniden Refah Yeniden Mehmet Ekinci Sesleri Yükseldi
Yeniden Refah Partisi Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci’nin Selçuklu Mahallesi’nde hizmete giren seçim irtibat bürosu, Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gülpınar’ın ve partililerin katılımıyla açıldı.
Yeniden Refah Partisi Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçim çalışmalarını son hız sürdürüyor. Mahallelerde vatandaşlarla irtibatın kolaylaşması ve iletişimin güçlendirilmesi için Mahalle İrtibat Büroları’nı faaliyete geçiren Yeniden Refah Teşkilatı, ofisleri bir bir açmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Yeniden Refah Partisi Eyyübiye Belediye Meclis Üyesi Adayı Mahmut Çakıcı, Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci adına Selçuklu Mahallesi’nde hizmete açtığı seçim irtibat bürosu, Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gülpınar, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ahmet Yetimoğlu, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı İbrahim Kılıç, Teşkilat üyeleri ve partililerin katılımıyla coşkulu bir törenle açıldı.
“Yeniden Refah Yeniden Mehmet Ekinci”
Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci, irtibat bürosunun önünde meşaleler, tezahürat ve alkış ile karşılandı. “Yeniden Refah Yeniden Mehmet Ekinci” sloganlarıyla karşılanan Ekinci, katılım sağlayan tüm vatandaşlara ve partililere teşekkür etti. 
Binlerce vatandaşın katıldığı seçim irtibat bürosu adeta miting meydanına dönüştü. Adım atacak yerin kalmadığı açılışta konuşan Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gülpınar, 31 Martta halk gereken cevabı sandıkta verecektir, burada açılan seçim büromuzun nasıl mitinge dönüştüğü ortadadır diyerek açılışa katılım sağlayan vatandaşlara teşekkür etti. 
“Büro Açılışı Değil, Adeta Bir Miting Havası Var”
Yeniden Refah Partisi Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci yaptığı açılış konuşmasında; “Burada seçim bürosu açılışı değil adeta bir miting havası var. Bizi görmezden gelenleri gönderin diyor bu kalabalık. Siz vatandaşlarımızın bu desteği oldukça bizde bu görmezden gelenleri gönderiz. Allah’ın izniyle göndereceğiz, sadece 31 Mart gününü bekliyoruz. Hayal satanlar adam satanlar gidecek adam gibi adamlar gelecek diyerek katılım sağlayan binlerce vatandaşa teşekkür etti.

AdminAdmin