Göbeklitepe Ajans
HV
17 MART Salı 03:07

Suruç’ta Ruhsatsız Silah Operasyonu

Suruç’ta düzenlenen operasyonda 1 piyade tüfeği, 2 şarjör ve 100 adet mühimmat ele geçirilirken, 1 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

YEREL
Giriş Tarihi : 21-02-2026 13:55   Güncelleme : 22-02-2026 22:43
Suruç’ta Ruhsatsız Silah Operasyonu

Şanlıurfa’da yasa dışı ve ruhsatsız silahlanmaya yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında önemli bir operasyona imza atıldı. Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı koordinesinde gerçekleştirilen operasyonda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.

17 Şubat 2026 tarihinde, Suruç İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince Suruç ilçesinde yasa dışı ve ruhsatsız silah bulundurduğu tespit edilen bir şahsa yönelik operasyon düzenlendi. Hassas burunlu köpeklerin de katıldığı operasyonel faaliyet sonucunda;

  • 1 adet piyade tüfeği,

  • 2 adet piyade tüfeği şarjörü,

  • 100 adet mühimmat

ele geçirildi.

Operasyon kapsamında gözaltına alınan 1 şüpheli şahıs hakkında adli işlemlerin başlatıldığı bildirildi.

Yetkililer, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla “Yasa Dışı ve Ruhsatsız Silahlanmayla Mücadele” kapsamında operasyonel faaliyetlerin azim ve kararlılıkla sürdürüleceğini vurguladı.

AdminAdmin

YORUMLAR