GÜNCEL
Giriş Tarihi : 08-05-2024 14:28

ŞUTSO AB BİLGİ MERKEZİ’NDEN AVRUPA GÜNÜ KONSERİ

ŞUTSO AB BİLGİ MERKEZİ’NDEN AVRUPA GÜNÜ KONSERİ

ŞUTSO Avrupa Birliği (AB) Bilgi Merkezi tarafından organize edilen Avrupa Birliği tarafından finanse edilen Paris merkezli Haïdouti Orkestrası, Avrupa Günü için Şanlıurfa’da müzikseverlerle bir araya gelecek. 9 Mayıs Avrupa Günü Dayanışma Konserleri kapsamında, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) AB Bilgi Merkezi ev sahipliğinde, 9 Mayıs Perşembe günü saat 17.00'te Göbeklitepe Amfi alanında düzenlenecek olan konser ücretsiz olarak müzikseverlerle buluşacak.

Her yıl farklı temalarla birlik ve işbirliğini teşvik etmek amacıyla kutlanan 9 Mayıs Avrupa Günü'nde, Paris merkezli brass grubu Haïdouti Orkestrası 9 Mayıs Perşembe günü saat 17.00'te Şanlıurfa’da sahne alacak. Fransa, Yunanistan ve Türkiye'den müzisyenlerin yanı sıra Romanya ve Sırbistan'dan çingene müzisyenleri de barındıran topluluk; Balkanlar, Türkiye ve Orta Doğu müziğini sahneye taşıyor.

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) AB Bilgi Merkezi tarafından organize edilen Avrupa Birliği tarafından finanse edilen 9 Mayıs Avrupa Günü Dayanışma Konserleri kapsamında Paris merkezli Haïdouti Orkestrası Avrupa, Balkan, Türkiye ve Ortadoğu ezgilerini sahneye taşıyan topluluk Şanlıurfa’ da dinleyicilerle bir araya geliyor. Fransa, Yunanistan, Türkiye, Romanya ve Sırbistan gibi farklı ülkelerden müzisyenlerin oluşturduğu topluluk, Avrupa Günü kapsamında Göbeklitepe Amfi alanında performans sergileyecek. Balkanlar, Türkiye ve Orta Doğu ezgilerini içeren çok kültürlü repertuarıyla izleyicilerle buluşacak olan topluluk, şarkıları ile birlik ve dayanışma mesajları verecek.

Paris merkezli Haïdouti Orkestrası, 9 Mayıs Perşembe günü saat 17.00’te Göbeklitepe Amfi alanında müzikseverlerle buluşacak.

Konser Takvimi

Tarih: 9 Mayıs 2024 Perşembe

Saat: 17:00

Yer: Göbeklitepe Amfi Alanı

AdminAdmin