YEREL
Giriş Tarihi : 12-01-2023 14:11

Tarım il müdürlüğüne götürdüğüne pişman oldu!

Şanlıurfa’da bir kasaptan aldığı etten şüphe duyan 11 Nisan Stadyumu Eski Müdürü Canbeyli, numuneyi Tarım İl Müdürlüğüne götürdüğüne pişman oldu.

Tarım il müdürlüğüne götürdüğüne pişman oldu!

Geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa kent merkezinde kesilmiş halde bulunan eşek derisi ve kemiklerinin bir çöp konteynırında bulunması vatandaşları daha fazla dikkatli olmaya sevk etti.
Eşek etini sattığı öne sürülen kasapla ilgili gerekli işlem yapılırken, bu kez yeni bir skandal daha ortaya çıktı.
LABORATUVAR URFA’DA BULUNMUYOR
Kasaptan aldığı etten şüphe duyan 11 Nisan Stadyumu Eski Müdürü Abdullah Canbeyli, şüphesini gidermek için numune alıp Şanlıurfa Tarım İl Müdürlüğüne götürdü. Ancak, Canbeyli, Tarım İl Müdürlüğünde söz konusu numuneyi test edecek laboratuar olmadığını öne sürdü.
Söz konusu numunenin test edilmesinin yaklaşık 2 bin liraya mal olacağının kendisine iletildiğini belirten Canbeyli, yaşadıklarını sosyal medya hesabından paylaştı. Canbeyli,
“Kasaptan aldığım ette şüpheye girdim, kokusu tuhaf geldi her zamanki gibi kokmuyordu. Aldım Tarım İl Müdürlüğü laboratuvarına götürdüm. Vay götüren sen misin? İncelenmesi için bölüm olmadığı, bu yüzden civar illere gönderileceği dahası bu işin bana 2000 ₺ mal olacağı söylendi” ifadelerini kullandı.

 

AdminAdmin