Göbeklitepe Ajans
HV
09 ARALIK Salı 14:14

Urfa Emniyetinin Dikkati Olası Faciayı Önledi

Şanlıurfa’da iki farklı aşirete mensup kişilerin karıştığı kavga, emniyet ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde faciaya dönüşmeden önlendi.

YEREL
Giriş Tarihi : 21-10-2025 10:39
Urfa Emniyetinin Dikkati Olası Faciayı Önledi

Olay, dün saat 14.30 sıralarında Karaköprü ilçesi Doğukent Mahallesi’nde meydana geldi. Aynı sitede oturan iki farklı köklü aşiret mensubu aile arasında iddiaya göre otopark meselesi nedeniyle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma, kavgaya dönüştü.

İlk belirlemelere göre 9 kişi kesici alet ve çeşitli şekillerde yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ve ambulans sevk edildi.

Polis ekipleri olaya hızla müdahale ederek kavgaya karışan kişileri gözaltına aldı. Sokak arasında yaşanan kovalamaca ise çevredeki vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı.

Mahalle sakinlerinden alınan bilgiye göre, her iki tarafın da köklü ailelere mensup olduğu öğrenildi. Emniyetin zamanında müdahalesi, olayın daha fazla büyümesini ve olası bir faciayı önledi.

Polis, kavganın ardından site çevresi ve hastane bölgelerinde geniş güvenlik önlemleri almaya devam ediyor.

AdminAdmin

YORUMLAR