YEREL
Giriş Tarihi : 22-11-2023 17:32

VALİ ŞILDAK FEN LİSESİNİ ZİYARET ETTİ

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, bir haftalık ara tatilin ardından habersiz gerçekleştirdiği okul ziyaretine kaldığı yerden devam ediyor.

VALİ ŞILDAK FEN LİSESİNİ ZİYARET ETTİ

Düzenli bir şekilde her hafta okulları ziyaret eden Vali Şıldak, bu hafta da Haliliye ilçesinde bulunan Şanlıurfa Fen Lisesini eşi Fatma Nur Şıldak’la birlikte ziyaret etti. Öğrencilerle birlikte bayrak törenine katılan Vali Şıldak, okunan İstiklal Marşında bahçedeki yerini aldı.

Bayrak töreninin ardından sınıflarda öğrencilerle bir araya gelen Vali Şıldak, ara tatil sonrası ilk ders zilinin tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diledi. Şanlıurfa’da eğitimin kendileri için en öncelikli alan olduğunu kaydeden Vali Şıldak, “Sizlerin başarısı için üzerimize düşenin fazlasını yapmaya kararlıyız. Bunun için çalışma arkadaşlarımızla sürekli bir araya gelerek mesai harcıyoruz, projeler üretiyoruz. Sizlerin imkân tanınınca ne denli başarılı olabileceğinize yürekten inanıyorum. Sizlerden de kendinize inanarak ve güvenerek yolunuza devam etmenizi istiyorum” dedi.

Öğretmenler odasında ise okulda görevli idareci ve öğretmenlerle bir toplantı gerçekleştiren Vali Şıldak, her öğrenciyi kendi çocukları gibi görmelerini, onlarla yakından ilgilenmelerini ve bunu öğrencilere hissettirmelerini öğretmenlerden istedi.

Sık sık okul ziyareti gerçekleştireceğini belirten Vali Şıldak, her durumda kendisine ulaşabileceklerini öğretmenlere ifade ederek okuldan ayrıldı.

 

AdminAdmin