YEREL
Giriş Tarihi : 19-09-2023 15:33

VALİ ŞILDAK: HER ZAMAN BAŞ TACIMIZSINIZ

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, 19 Eylül Gaziler günü münasebetiyle şehit ve gazi derneklerini ziyaret etti.

VALİ ŞILDAK: HER ZAMAN BAŞ TACIMIZSINIZ

İlk olarak Türkiye Muharip Gaziler Derneği Şanlıurfa şubesine geçen Vali Şıldak, Dernek Başkanı Hasan Aslan ve Kıbrıs gazileri tarafından karşılandı. Vatan topraklarını korumak için gazilerin bedenlerini siper ettiğini hatırlatan Vali Şıldak, “Gazilerimiz her zaman gönlümüzde bir gurur abidesi olarak yaşayacaklardır.” dedi.

Daha sonra Şehit Aileleri Derneğine geçen Vali Şıldak, Başkan Mehmet Yavuz ile şehit ve gazi yakınları tarafından karşılandı. Şehit ve gazilere şükran duygularını ifade eden Vali Şıldak her zaman yanlarında olduklarını söyledi.
Son olarak Şehit ve Gazi Yakınları Derneği geçen Vali Şıldak, Başkan Bekir Kılcı ve üyeleri tarafından karşılandı.
Burada bir konuşma yapan Vali Şıldak, “Sizler bizim her zaman en yakın hissettiğimiz devletimiz, milletimiz, ülkemizin birlik ve bütünlüğü için canını feda eden insanların yakınlarısınız ya da bir uzvunu kaybetmiş vatandaşlarımızsınız. Her zaman baş tacımızsınız, sizleri sadece bir gün değil her zaman önemsiyoruz.” diye belirtti.
Sözlerini sürdüren Vali Şıldak, “Sevgiyle, saygıyla ve minnetle tüm şehitlerimizi, ebediyete uğurladığımız tüm gazilerimizi rahmetle anıyoruz. Allah hepsinden razı olsun. Bu toprakları vatan yapmak için onlar ter ve kan döktüler. Bizde onların gölgesinde hayatımızı devam ettiriyoruz, onlar sayesinde özgür ve bağımsızız. Ne kadar şükür etsek azdır, böyle bir vatanı, böyle bir kutsal mertebeyi onlara nasip etti. Vatanımız ilelebet yaşayacak ayakta ve payidar kalacaktır. Her daim birliğimiz, beraberliğimiz kuvvetlenerek sürsün, vatanımız ve devletimiz ilelebet payidar olsun.” diye konuştu.

Vali Hasan Şıldak'a ziyaretlerinde 20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Büyükköroğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran ile İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici de eşlik etti.

AdminAdmin