Göbeklitepe Ajans
Göbeklitepe Ajans
SİYASET

VEKİL AYDINLIK: EMEKLERİNİN GÜVENCE ALTINA ALINMASI GEREKİYOR

VEKİL AYDINLIK: EMEKLERİNİN GÜVENCE ALTINA ALINMASI GEREKİYOR
Paylaş:

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde söz alarak Harran Üniversitesi Eğitim Kooperatifi çalışanlarının kadro talebini dile getirdi. Kooperatif çalışanlarının yaklaşık 20 yıldır haftada 65 ile 72 saat arasında görev yaptığını ve bu çalışanların emeklerinin güvence altına alınması gerektiğini dile getiren Aydınlık, ilgili kurum ve kuruluşları göreve davet etti.
Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık’ın yapmış olduğu konuşmanın tamamı:
“Harran Üniversitesi’nin eğitim kooperatifi çalışanlarının kadro talebini dile getirmek istiyorum.
Kooperatif çalışanları kantin, restoran, otopark, oto yıkama gibi çeşitli alanlarda görev yapıyor. Yaklaşık 20 yıldır haftalık 65 ile 72 saat arası çalışıyorlar ve ne yazık ki daha önceki taşeron yasasından faydalanamadılar.
Harran Üniversitesi’nde yıllardır emek harcayan çalışanların kadro taleplerinin yerine getirilerek çalışma hayatlarının ve emeklerinin güvence altına alınmasını işçiler adına talep ediyorum.
Harran üniversitesi emekçilerinin sesini umarım iktidar duyar.
Emekçi kardeşlerimizin kadrolarını alması dileğiyle Genel Kurulu saygıyla selamlıyorum.”

 

Bu haber Göbeklitepe Ajans tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SİYASET Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Sirenler Çaldı Hayat Durdu

Akışın sonuna geldiniz.