SİYASET
Giriş Tarihi : 27-11-2023 00:53

Vekil Eyyüpoğlu: Temayül yoklamasına başkanlık etti

Vekil Eyyüpoğlu: Temayül yoklamasına başkanlık etti

AK Parti'de 31 Mart'taki yerel seçimlere yönelik düzenlenen temayül yoklaması sona erdi. Şırnak'taki temayül yoklamasına komisyon başkanlığı yapan TBMM İdare Amiri ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Eyyüpoğlu, "Önümüzdeki yerel seçimler için yapılan temayül yoklamasının hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

AK Parti, 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlerde adaylarını belirlemek üzere tüm illerde temayül yoklaması yaptı. Parti teşkilatlarına AK Parti'nin mevcut belediye başkanlarının yanı sıra, kimleri belediye başkanı olarak görmek istediklerini sordu.

Sabah saat 10.00'da başlayan temayül yoklaması 16.00'da sona erdi.

Ülke genelinde online yapılan temayül yoklamasında 150 bin teşkilat mensubu oy kullandı. Temayülde partililere, belediye hizmetlerinin yanı sıra, hangi aday adalarını başkan olarak görmek istedikleri soruldu. 

AK Parti'nin Şırnak teşkilatına yönelik düzenlenen temayül yoklamasında komisyon başkanlığı yapan TBMM İdare Amiri ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Eyyüpoğlu, "Bir temayül yoklamasını daha tamamladık. Önümüzdeki yerel seçimler için yapılan temayül yoklamasının hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

TBMM İdare Amiri ve Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Eyyüpoğlu’unun yanı sıra AK Parti Bitlis Milletvekili Turan Bedirhanoğlu, Bursa Milletvekili Mustafa Yavuz ve MKYK üyesi Atakan Yılmaz’dan oluşan heyete Şırnak Belediye Başkan vekili Ayten Akgül, Ömer Yılmaz ve AK Parti teşkilat üyeleri eşlik etti. 

AK Parti'de belediye başkanı adaylarının önümüzdeki ay açıklanması bekleniyor.

AdminAdmin