YEREL
Giriş Tarihi : 27-02-2024 15:55

Vergi haftası kutlanıyor

Şanlıurfa’da Vergi Haftası kutlamaları başladı. 26 Şubat 3 Mart tarihleri arasında "Geleceğimiz vergileriniz ile güvende" sloganıyla  kutlanmaya başlanan Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Şanlıurfa Vergi Dairesi Başkanlığı heyeti, Vali Hasan Şıldak’i ziyaret etti.

Vergi haftası kutlanıyor

35. kutlanan Vergi haftası munasebeti ile Vergi Dairesi Başkanı Seyit TEKİN ve beraberindeki heyetle birlikte Şanlıurfa Valisi Hasan ŞILDAK makamında ziyeret etti.  Vergi Haftası Etkinlikleri konusunda Vali Şıldak'a bilgi verildi.
35.Vergi Haftası Kutlamaları Osmanbey Şehitlik Anıtına Çelenk Sunma Töreni İle Başladı.
     Her yıl  şubat ayının son haftası; toplumda vergi bilinci oluşturmak, vergiye gönüllü uyumun sağlanması ile mükellef memnuniyetinin artırılması amacıyla Vergi Haftası kutlanıyor. Bu yıl 35’incisi 26 Şubat-3 Mart 2024 tarihleri arasında kutlanan Vergi Haftası kapsamında; Şanlıurfa Vergi Dairesi Başkanı  Seyit TEKİN, Şanlıurfa Defterdarı Hasan GÜMÜŞ, Şanlıurfa SMMMO Oda Başkanı Mustafa KARADAĞ ile Grup müdürleri ve personelin katılımı ile  Osmanbey Yeni Şehitlik Anıtı önünde tören düzenlendi. 
    Anıta çelenk konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Şehitlerimize dua edilerek tören sonlandırıldı.

AdminAdmin