SPOR
Giriş Tarihi : 17-03-2023 14:11   Güncelleme : 17-03-2023 14:16

Yeni Başkan Canbeyli Oldu

Yeni Başkan Canbeyli Oldu

Şanlıurfaspor'da Kulüp Başkanı Emin Yetim'in istifasının ardından bir araya gelen Yönetim Kurulu, Kulüp Başkanlığı için Cihan Canbeyli'de karar verdi.

14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek genel seçim öncesi aday adaylığı için Şanlıurfaspor Kulüp Başkanlığından istifa eden Emin Yetim'in ardından bu sabah saatlerinde bir araya gelen Kulüp Yönetim Kurulu aldığı karar ile Başkan Vekili Cihan Canbeyli'yi Kulüp Başkanı olarak seçti. Sezon sonu şampiyonluk hedefinin aynı kararlılıkla devam edeceği kulüpte düzenlenen yönetim kurulu toplantısının ardından bir değerlendirme yapan Yeni Başkan Cihan Canbeyli, tüm Şanlıurfa halkının desteğini istedi. 

Başkan Canbeyli yaptığı değerlendirmesinde "Öncelikle Kulüp Başkanımız Emin Yetim'e verdiği emeklerden dolayı teşekkür ederiz. Yalnız Başkanımız Yetim, bize zor bir görev bıraktı ve biz bu kulübü daha ileriye götürmek zorundayız. Yönetim Kurulumuzun desteği ile Başkanlık şahsıma tebliğ edildi. İnşallah kaldığımız yerden devam edeceğiz ve sezon sonuna emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz.

Tüm Şanlıurfaspor taraftarımız bizlerden desteklerini esirgemesinler, her zaman dediğimiz gibi bu takımın yeri burası değil. Hep birlikte el ele vererek takımımızı çok daha iyi yerlere getireceğiz. Güzel günler bizi bekliyor" ifadelerini kullandı.

AdminAdmin