SİYASET
Giriş Tarihi : 04-05-2023 08:09   Güncelleme : 04-05-2023 13:54

ZEYNEP BUCAK'IN HİLVAN'DAKİ ÇAĞRISI KARŞILIK BULDU!

ZEYNEP BUCAK'IN HİLVAN'DAKİ ÇAĞRISI KARŞILIK BULDU!

Adalet Partisi'nin eski Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Celal Bucak'ın eşi Zeynep Bucak, Hilvan ve Şanlıurfa'daki akrabaları, dostlarını ziyaret ederek oğlu Fatih Mehmet Bucak'ın bağımsız milletvekili adaylığı sürecinde destek istedi.

Hilvan ve Şanlıurfa’daki ziyaretlerinde, birlik ve beraberlik çağrısı yapan Zeynep Bucak, oğlunun mağdur olduğunu belirtti ve destek istedi.

Zeynep Bucak, Hacı Muhammed Aşiretin Hacı Musa Ailesi( Çağrı yaptı" Gün birlik ve beraberlik günüdür. Fatih ağam mağdur olmuştur. Buradan tüm akrabalarıma ve dostlarıma çağrı yapıyorum. Fatih hocaya sahip çıksınlar, desteklesinler. Fatih samimi ve dürüst biridir. Tüm Hilvan ve Şanlıurfa halkını Fatih'e sahip çıkmaya davet ediyorum." ifadelerini kullandı.

Ayrıca, Zeynep Bucak, oğlunun dürüst ve samimi bir insan olduğunu vurgulayarak, tüm Hilvan ve Şanlıurfa halkını Fatih Mehmet Bucak'a destek vermeye çağırdı.

Zeynep Bucak'ın çağrısıyla birlikte, Hilvan ve Şanlıurfa'da yaşayan akrabaları ve dostları, Fatih Mehmet Bucak'a destek olmak için harekete geçti. Bu desteklerle birlikte, Fatih Mehmet Bucak'ın bağımsız milletvekili adaylığı süreci daha da güçlenerek devam ediyor.

AdminAdmin