YEREL
Giriş Tarihi : 05-03-2024 14:23

BAŞKAN EKİNCİ HİZMETLERİN DEVAMI İÇİN ESNAFLARDAN DESTEK İSTEDİ

Viranşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Salih Ekinci, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

BAŞKAN EKİNCİ HİZMETLERİN DEVAMI İÇİN ESNAFLARDAN DESTEK İSTEDİ

Seçim çalışmaları kapsamında gece gündüz çalışmalar yürüten Başkan Ekinci, ilçede faaliyet gösteren eski Urda caddesi esnafını ziyaret etti. 
Ziyarette, Başkan Ekinci’ye AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin, Belediye meclis üyesi adayları ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Şehmus Aydoğan eşlik etti.
İşyerlerini tek tek gezen Başkan Ekinci, esnaflarla sohbet edip, hayırlı ve bereketli kazançlar diledi. 
Esnafların sorun ve taleplerini dinleyen Ekinci, Belediye olarak, 5 yıl içerisinde ilçeye ve vatandaşlara kazandırdıkları hizmet ve projeleri de kısaca anlatarak, esnaflardan hizmetlerin devamı için 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde dua ve destek istedi.
İlçenin ekonomisine büyük katkı sunan esnafların fikir ve görüşlerinin kendileri için çok önemli olduğunu belirten Ekinci, “Yerel ekonominin can damarı olan esnaflarımızın her zaman yanında olacağız.” Dedi. Ekinci, yakın ilgi ve alakalarından dolayı esnaf ve vatandaşlara teşekkür etti.
Ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren esnaflar ise, AK Parti’den yeniden belediye başkan adayı olan Başkan Ekinci’ye hayırlı olsun dileklerini iletip, seçim çalışmalarında başarılar diledi.

AdminAdmin