SİYASET
Giriş Tarihi : 27-03-2024 16:54

BAŞKAN EKİNCİ: VATANDAŞLARIMIZIN DESTEĞİ YENİ TARİH YAZMAYI MÜJDELİYOR

BAŞKAN EKİNCİ: VATANDAŞLARIMIZIN DESTEĞİ YENİ TARİH YAZMAYI MÜJDELİYOR

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve AK Parti Viranşehir Belediye Başkan adayı Salih Ekinci’nin seçim bürosuna destek katılımları devam ediyor.
31 Mart seçimlerine sayılı günler kala Viranşehir’in önde gelen aşiretlerinden Seyidan Aşireti üyeleri ve kanaat önderleri, AK Parti seçim bürosuna katılım sağlayarak, Belediye Başkan Adayı Salih Ekinci’ye tam destek vereceklerini ilan ettiler.
Kışla Mahallesi 28 Mart Caddesinde toplanan Seyidan aşireti üyeleri ve kanaat önderleri, Cumhuriyet meydanından Ceylanpınar caddesinde bulunan AK Parti seçim bürosuna kadar yürüdü. Yürüyüş, adeta gövde gösterisine döndü. 
Ellerinde Türk bayrakları ile yürüyen Seyidanlılar, yürüyüş boyunca ‘Başkan Salih’ ve ‘Dik dur eğilme gençlik seninle’ sloganları attı. 
Seyidanlıları, AK Parti seçim bürosunda Belediye Başkanı Salih Ekinci ve AK Parti İlçe Başkanı Ali Tekin karşıladı. 
Katılımlarından dolayı Seyidan aşiretine ve diğer aşiretlere teşekkür eden Başkan Ekinci, Vatandaşların kendisine verdiği destek ve teveccühün 31 Mart’ta yeni bir tarihi yazmanın müjdecisi olduğunu söyledi.
Vatandaşların kendisine olan teveccühünden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ekinci, bu birlik, beraberlik ve kenetlenmenin 31 Mart günü zaferle taçlanacağını belirtti.
Başkan Ekinci, “Hemşerilerimin bana olan desteği ve teveccühü beni gerçekten çok mutlu ve motive ediyor, yeni hizmetler için heyecanlandırıyor. Bugün gördük ki Viranşehir kararını vermiş. Viranşehir tamamdır İnşallah. Allah’ın izniyle ve vatandaşlarımızın desteğiyle 31 Mart sonrası Viranşehir’in kalkınmasını, gelişimini sürdüreceğiz. Bugüne kadar yaptığımız hizmetlere ve projelere fazlasını ekleyip durmadan, yorulmadan çalışacağız. İnşallah, 31 Mart gecesi bu destek seçim zaferine dönüşecek ve Viranşehir hizmetlerin istikrarla devam ettiği, projelerle altın çağını yaşayacağı bir döneme girecektir.” Dedi.
Seyidan aşiretinin ileri gelenleri ise, “Gün birlik ve beraber olma günü. Herkes küskünlükleri, kırgınlıkları bir tarafa bırakıp, tercihlerini hizmetten yana kullanıp, 31 Mart için AK Parti Belediye Başkan Adayı Salih Ekinci etrafında kenetlenmeli.” İfadelerini kullandılar.

AdminAdmin