SİYASET
Giriş Tarihi : 05-03-2024 17:56

BAŞKAN EKİNCİ’DEN SİYASİ PARTİLERE ZİYARET

BAŞKAN EKİNCİ’DEN SİYASİ PARTİLERE ZİYARET

Viranşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Viranşehir Belediye Başkan Adayı Salih Ekinci, Siyasi partilerin seçim bürolarını ziyaret etti.
İlk olarak Yeniden Refah Partisi seçim irtibat bürosunu ziyaret eden Başkan Ekinci, İlçe Başkanı Halil Mezgin ve partililerle bir süre sohbet etti, adaylarına hayırlı olsun dileklerini iletti.
Başkan Ekinci, daha sonra Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM) seçim irtibat bürosunu ziyaret etti. 
DEM ilçe Başkanı İbrahim Öztürk, DEM Belediye eşbaşkanları Serhat Dicle İnan ve Bedireye Yorgun ile partililerle tarafından karşılanan Başkan Ekinci, DEM adaylarına hayırlı olsun dileklerini iletti.
31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerin centilmenlik içerisinde ve demokrasi havasında geçmesi temennisinde bulunan Başkan Ekinci, “Seçimde hangi parti kazanırsa kazansın ama kazanan Viranşehir olsun.”dedi.
Aynı düşüncede olduklarını belirten DEM adayları ise, ziyaretten ötürü duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Ekinci ve beraberindekilere teşekkür etti. 
Başkan Ekinci’ye siyasi parti ziyaretinde AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin, Belediye meclis üyesi adayları ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Şehmus Aydoğan eşlik etti.

AdminAdmin