YEREL
Giriş Tarihi : 05-08-2023 13:22

BESYO VE POMEM’E HAZIRLANAN GENÇLERDEN BAŞKAN CANPOLAT’A TEŞEKKÜR

Haliliye Belediyesi tarafından eğitimlerin devam ettiği BESYO ve POMEM kurslarına katılan gençler, hayallerine hazırlanıyor. Antrenörler eşliğinde sıkı şekilde parkurlara hazırlanan gençler, ücretsiz olarak verilen kurs dolayısıyla Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.

BESYO VE POMEM’E HAZIRLANAN GENÇLERDEN BAŞKAN CANPOLAT’A TEŞEKKÜR

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın “Gençlerimizin Yanındayız, Geleceğimizi Önemsiyoruz” sloganıyla başlattığı eğitim seferberliği tüm dallarda devam ediyor.

Belediye bünyesindeki kurslar ile geleceğe emin adımlarla hazırlanan gençler, özel yetenek parkur sınavıyla öğrenci alan Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okullu (BESYO) ve Polis Meslek Eğitim Merkezine (POMEM) girmek için Haliliye Belediyesinin kurslarını tercih ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından açılan BESYO ve POMEM Hazırlık Kursundan ücretsiz olarak yararlanan gençler, antrenörler eşliğinde sıkı bir şekilde hayallerine hazırlanıyor. Kendileri için oluşturulan ve birçok aşamanın yer aldığı parkurlarla geleceğe hazırlanan kursiyerler, sunulan imkanlar dolayısıyla Haliliye Belediyesine ve Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkürlerini iletti.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise devam eden kurslarla ilgili detaylı bilgi almak isteyen vatandaşların 444 22 63 numaralı İletişim Merkezi aracılığıyla ya da merkezlere başvuru yaparak bilgi alabilecekleri ifade edildi.

 

AdminAdmin