YEREL
Giriş Tarihi : 15-07-2023 22:02

Bozova Belediyesi Zabıta Ekiplerinden Denetim

Bozova Belediyesi Zabıta Ekiplerinden Denetim

Bozova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Halkın sağlığını göz önünde bulundurarak kent merkezindeki halkın en yoğun olarak alışveriş yaptıkları Büyük marketler başta olmak üzere, market ve fırınlarda denetimlerde bulundular. 
 Zabıta Müdürlüğü ekipleri yapmış oldukları denetimlerde marketlerde tarihi geçmiş ürünlere el koyarlarken, fırınlarda ise ekmek gramaj ve hijyen denetimlerinde bulundular.
Bozova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri vatandaşların sağlıklı gıda tüketmesi için düzenli olarak denetimlerini sürdürüyorlar. Zabıta ekipleri Marketlerde ürünlerin son kullanma tarihi ve kasada fiyat etiketi denetimi yapan ekipler, fırınlarda da ekmek gramajı ile üretim alanı hijyeni kontrolü gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Suphi Aksoy’un talimatıyla vatandaş sağlığı için denetimlerini sıkı tutan ekipler özellikle halkın en yoğun şekilde hizmet aldığı marketler ve fırınlar üzerinde durarak işyerlerindeki ürünleri ve depolarını kontrol edip kurallara uymayan işletmeler hakkında işlem yapıyor. Zabıta Müdürlüğü ekipleri halkın daha sağlıklı ürünler tüketmesi için ilçe genelinde denetimlerini aralıksız bir şekilde sürdürecek.

 

AdminAdmin