YEREL
Giriş Tarihi : 25-04-2023 13:40

Bozova Belediyesinden Larva İle Mücadele

Bozova Belediyesinden Larva İle Mücadele

Bozova Belediyesi, havaların ısınması ile birlikte karasinek ve sivrisineklerin üreme noktalarında larva ile mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 
Bozova’nın kalkınması için büyük çaba gösteren Bozova Belediyesi, bir yandan da halkın sağlığını ön planda tutarak, larva ile mücadele çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.  Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy’un talimatları doğrultusunda harekete geçen Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçede yaşayan vatandaşların rahat bir yaz geçirmeleri için sivrisinek ve haşereyle mücadelede en doğru zaman olan larva döneminde çalışmalarını yoğunlaştırdı. Halk sağlığının korunması amacıyla karasinek ve sivrisineklerin birinci derecede üreme noktaları olan durgun sular, su birikintileri, sazlık alanlar ve çöp toplama alanları ekipler tarafından bir bir ilaçlanıyor. 
BAŞKAN AKSOY: ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK 
Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, yaptığı yazılı açıklamada sivrisinek ve karasineklerle mücadelenin larva döneminde yapılmasının çok daha etkili olduğuna dikkat çekerek, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimizin Bozova ilçesi sınırları içerisinde haşere üreyebilecek yerlerin tamamını ilaçlamak için çalışmalarını sürdürüyorlar. 
Bozova’da yaşayan vatandaşların sağlığını ve huzurunu korumak için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirten Aksoy, larva ile mücadele çalışmalarının yoğun bir şekilde devam edeceğini ifade etti.
Bu arada Bozova’da yapılan larva ile mücadele çalışmalarını memnuniyetle karşılayan vatandaşlar, ise Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy ve belediye çalışanlarına teşekkür ettiler.

 

AdminAdmin