SPOR
Giriş Tarihi : 29-02-2024 12:04

EN KISA SÜREDE HEDEFİMİZE ULAŞACAĞIZ

EN KISA SÜREDE HEDEFİMİZE ULAŞACAĞIZ

Karaköprü Belediyespor 3. Lig’in 21. Haftasında deplasmanda karşılaştığı Kuşadasıspor ile 0-0 Berabere kaldı. Haftanın değerlendirmesini yapan Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Besim Durmuş, “Biz kazanacağız, kazandıkça da Şampiyonluğun en büyük adayı biziz. Kimse endişelenmesin…” Dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2023-2024 sezonunda 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden kırmızı siyahlı ekip Ligin 21.Haftasın’da deplasmanda Kuşadasıspor 0-0 beraber kalarak 1 puana razı oldu.
Karşılaşmayı değerlendiren Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Besim Durmuş, Sonuç olarak berabere bitti maç, onu orada bırakıyoruz. Lig’in boyu kısalmaya başladı. İç sahada Ağrı takımıyla oynayacağız. Taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. İçerde daha coşkulu oynuyoruz. İnşallah hem kazanan davranışı ortaya koyacağız hem de kazanacaklarını dile getirdi.

Lig’in boyu kısaldıkça bizde hedefimize emin adımlarla geleceğini ve kısa süre içerisinde hedeflerine ulaşacağını dile getiren Durmuş, şunları söyledi: “ Hafta sonu Kuşadası’na kazanmak için gitmiştik. Her hafta olduğu gibi maalesef çok olumlu oynayamadık. Berabere bitti maç, olumlu oynamadık derken baskın karakter koyamadık. Kazanan davranışı ortaya koyamadık. Pozisyonlarımız vardı ama cılız kaldı. Çok atak sonuçlandıramadık. Sonuç olarak berabere bitti maç, onu orada bırakıyoruz. Lig’in boyu kısalmaya başladı. İç sahada Ağrı takımıyla oynayacağız. Taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. İçerde daha coşkulu oynuyoruz. İnşallah hem kazanan davranışı ortaya koyacağız hem de kazanacağız. 
Birde şöyle bir algı oluştu. Her zaman 11-12 puan farkıyla sezon başından beridir kazanan bir takım son haftalarda 2 beraberlik iç sahada bir tanesi 90. Dakika da gol oldu. Biraz düşüş var gibi gözüküyor. Bunlar her takımda olabilir. Biz öyle yada böyle bu takımı…  Sezon başından beridir lider olarak geliyoruz. Özellikle 2.yarıya 11 puan fark ile başladık. Şuan 8 puan fark var. Bunun herkesin hayal ettiği bir puan farkı… Bu insanlara endişeye sevk etimsin. Biz kazanacağız, kazandıkça da Şampiyonluğun en büyük adayı biziz. Kimse endişelenmesin… Bu tür dönemler olur ara ara takımların 2 hafta kazanamadığı yada berabere kaldığı haftalar olabilir. Biz yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz. Karaköprü, Urfa bize güvenmeye devam etsin. Hafta sonu bizleri desteklemeye devam etsin. Biz yolumuza inançla eskisinden daha fazla heyecanla coşkuyla sezon sonunu bekliyoruz. İnşallah en kısa sürede hedefimize ulaşacağız.” Dedi. 

Karaköprü Belediyespor, 14 galibiyet, 5 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile 47 Puan ile 1. Sırada yer alırken en yakın rakibi Erbaaspor’a 8 puan fark atarak liderliğin sürdürüyor.

AdminAdmin